Rize’de Mehmet Ali Karaca Sesleri!

Rize’de Mehmet Ali Karaca Sesleri!

  • 0
  • 0

Dört sezon kaldığı Süper Lig’de istikrarı bir türlü yakalayamayan ve inişli çıkışlı sonuçlar ardından TFF 1. Lig’de düşen Çaykur Rizespor’da, yeni sezonda hoca konusu belirsizliğini korurken, bir taraftan da nöbetçi hoca olarak bilinen Mehmet Ali Karaca sesleri yükselmeye başladı.

2012-2013 sezonunda Mustafa Denizli’nin antrenörlüğünde yeniden Süper Lig’e çıkan Çaykur Rizespor kulübü 2016-2017 sezonunda kötü bir sezon geçirerek bir alt kümeye düştü. Son maça kadar umutlarını koruyarak gelen yeşil-mavililer, bu maçı kazanmasına rağmen şaibeleri halen konuşulan Trabzonspor-Bursaspor maçında yaşananlardan sonra bir alt lige düştü.   

Kötü gidişin ve transferin baş sorumlularından biri olarak görülen teknik direktör Hikmet Karaman’ın takımda kalmak istemediği ve takımdan ayrılacağı haberleri üzerine taraftarlar Çaykur Rizespor’un başına Mehmet Ali Karaca’nın geçmesini istediklerini belirttiler.  

NÖBETÇİ TEKNİK ADAM
2011-2012 sezonunun da Çaykur Rizespor’un evinde Elazığspor’a 5-3 kaybetmesi sonucu teknik Direktör Hüseyin Kalpar’ın istifa etmişti. Takımın başına getirilen Karaca, 9 hafta galibiyet yüzü göremeyen Çaykur Rizespor’u 8 hafta rakiplerine yenilmeyen Kasımpaşa’yı İstanbul’da 2-1 mağlup ederek galibiyet ve rakibinin yenilmemezlik serisine son vermişti. Haftalar sonra gelen ilaç gibi galibiyete rağmen ise Çaykur Rizespor yönetimi Mehmet Ali Karaca ile devam etmeyip Giray Bulak ile anlaşmış ve sezonu Bulak ile tamamlamıştı. 

KARACA İLE 5-1’LİK TARİHİ GALİBİYET
Karaca, 2013-2014 sezonunda 15 hafta ardı ardına galibiyet elde edemeyen Çaykurspor’da Teknik Direktör Rıza Çalıybay’ın takımdan ayrılması ile 21. haftada Çaykur Rizespor’un Gaziantepspor karşısında aldığı 5-1’lik galibiyette teknik direktör olarak takımı sahaya çıkartmıştı.Rizespor taraftarları da uzun bir süre sonra takımın başında yine bir Rizeli hocanın olmasını istiyor ve Karaca'ya desteklerini sosyal medyada ortaya koyuyor.55 yaşındaki teknik adam, 2005'ten bu yana Çaykur Rizespor'da görev yapıyor.
 

Haber :

'Yavuz Bahadıroğlu' mahlasıyla bilinen, 2021'de vefat eden Rizeli yazar?

Yorum Yap