Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine vatanına sahip çıkan vatandaşlar 81 il genelinde olduğu gibi Rize'de de meydanı bırakmayarak 24 saat yağmura aldırmadan nöbeti aksatmıyor.Sağnak yağış altında gün boyu nöbete devam eden Rizelileri, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu,Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Ak Parti İl ve İlçe yönetimi yalnız bırakmadı. STK temsilcilerinin de alanda bulunduğu Demokrasi ve Milli İrade nöbetinde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın talimatıyla vatandaşların ihtiyaçları gideriliyor.

Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir

Gün içerisinde bir süre Rize Merkezde bulunan vatandaşların yanında olan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı ve Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı akşam saatlerinde Rize'nin Derepazarı ve İyidere ilçelerini ziyaret ederek buradaki vatandaşlara bir selamlama konuşması gerçekleştirdiler.

RİZE BELEDİYESİNDEN VATANDAŞA İKRAM
Rize de hava muhalefetinin yağışlı olması nedeniyle Cumhuriyet meydanında vatandaşların yağmurdan koruna bilmeleri için Rize Belediyesi tarafından dev çadır kuruldu. Kurulan çadırın yanı sıra Belediye görevlileri tarafından alanda bulunanlara kavurma pilav ve ayran ikramı yapılıyor. Rize Belediyesi tarafından hazırlanan Kavurma pilav ve ayranı Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Saadettin Türüt vatandaşlara birlikte ikram ettiler.

Ayrıca alanda Beşir Derneği tarafından sıcak çorba ikramında bulunulurken, Çaykur tırı tarafından çay servisi yapılıyor.
Rize Cumhuriyet Meydanında başlayan Demokrasi nöbeti gün boyunca Kur'an-ı Kerim, İlahiler ve Mehteran marşlarıyla 24 saat aralıksız devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi