Rize’ye Gelenler ‘RİZE’ Yazısıyla Karşılaşacak Rize’ye Gelenler ‘RİZE’ Yazısıyla Karşılaşacak

Hayallerini, düşüncelerini yazılı ve görsel olarak kağıda döken minik yazarların Rize Gülbahar Hatun Anaokulu bahçesinde yapılan Kitap Fuarına ve resim sergisine yoğun ilgi vardı. Serginin açılışını Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Çamlı, veliler ve öğrenciler gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Kasap şunları ifade etti:
'2053'te Rize'nin yöneticileri olacak olan minikleri şimdiden düşündürmeye çalışmak, bu yönde yapılan etkinlikler güzel. Öğrencilerimize sorunları çözme becerileri, çizme, yazma gibi alışkanlıklar kazanması onlara hayatlarında hep yardımcı olur. Bu vesile ile böyle bir projede emeği geçen bütün öğretmenlerimizin ve velilerimizin yüreklerine sağlık. Hepsine teşekkür ediyorum.'
Özel ilgiye muhtaç çocuklara öğretmenlik yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın kızı Lena Kasap'ın minik öğrencileri de engellerini aşarak yaptıklara yazılı ve görsel metaryelleri sergiledi.
Daha sonra miniklerin sergisini gezen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Gülbahar Hatun Anaokulu öğrencileri ile fotoğraf çektirdi.

Editör: Haber Merkezi