Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, göreve geldiği ilk yıllarda Ulaşım hizmetleri müdürlüğünü hizmete açarak, Rize'nin mevcut ve gelecekteki ulaşım politikalarını belirleyerek, hizmet düzeyini yükseltmek ve erişebilirliliği artırmak için, Ulaşım Master
Planı doğrultusunda, yol ağının toplu taşıma ve öncelikli kullanımına yönelik projeleri hazırlatarak, uygulanmasını sağlamıştı.

ÇAYKUR Destekleme Bedeli Hesaplara Yattı mı? ÇAYKUR Destekleme Bedeli Hesaplara Yattı mı?

Müdürlük, şehrin ulaşım sistemlerinin hizmet düzeyini yükseltmeye yönelik projeler hazırlayarak uygun sistemleri gerçekleştirdi.

Ulaşım Müdürlüğünün Hayata geçirilen hizmetleri ise şöyle;Trafik Zabıta Amirliğinin kurulması, 46 Mahallenin İndi Bindi 'Kabin Durakları' montajı Montaj çalışmaları devam ediyor, uyarı ve hız kesici amaçlı çift kompenantlı yol çizgisi ile 104 adet yaya geçidi, refüjler ve mahalle yol çizgilerini boyama,Toplam 5623 sefer araç; vatandaşlarımızın cenaze yakınlarının şehir içi ve şehir dışındaki taşınmaları, sosyal faaliyet, resmi kutlama için hizmet verdi.

140 Trafik düzenleme ve yol kapama, 302 Adet Trafik Levha ve yön levhası Yerleştirme, 62 Adet 526 metre Kasis, 2100 adet park önleyici ve şerit belirleyici Delinatör, 104 adet yaya geçiti boyama, 5000 metre yol aksı boyama, 35 viraj aynası yerleştirme, Refüj boyamaları ve 550 Çelik dikme levha, 72 demir duba montaj işlemleri gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi