Rize Üreten Kadınların Şehri Olacak Rize Üreten Kadınların Şehri Olacak

Milletvekili Karal, Trabzon'da Karayolları Bölge müdürü Selahattin Bayramçavuş ve DSİ bölge Müdürü Oğuz Kasapla bir araya geldi. Uzun süren toplantıda Rize'deki karayolu ve DSİ yatırımları değerlendirildi.

Milletvekili Karal Rize'de devam eden karayolu ve DSİ yatırımlarıyla ilgili bölge müdürlerinden bilgiler aldı. Karal, AK Parti iktidarıyla birlikte her alanda olduğu gibi karayolu ve DSİ alanında da Rize'de önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti. Karayolu yatırımlarında başta Rize'nin 136 yıllık hayali olan Ovit tünelinde ışığın göründüğünü, Güney çevre yolu, Salarha tüneli gibi projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti. Bunun yanında DSİ yatırımları kapsamında Rize'nin derelerini kalesi gibi ördüklerini, Rize'nin batı yakasının su sorunun çözecek olan Varda Suyu gibi önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Toplantıda Karayolları ve DSİ alanında Rize'deki projelerde gelinen son nokta ve bugüne kadar yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.

Milletvekili Karal Projelerin takibi noktasında Ankara'da çalışmalar yaparken zaman zaman bu projeleri ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulunuyor. Ayrıca bölge müdürü ve ekibinden de teknik konular hakkında bilgiler alarak gelinen son noktayı değerlendiriyor

Editör: Haber Merkezi