Türk Hava Yolları sponsorluğunda, Rize Valiliği'nin katkıları, hayırsever işadamları ve bağışçıların desteği ile düzenlenen projenin bu yıl ki tanıtım programı yapıldı.

Bu yıl ki program öncesi Rize Yakamoz Restaurant'ta bir program düzenlendi. Programa AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize İl Müftü Yardımcısı Hakkı Gür, Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Nilüfer Emen, dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

Eski Başkan Arıcılığa Başladı Eski Başkan Arıcılığa Başladı

Rize İl Müftü Yardımcısı Hakkı Gür tarafından edilen dua sonrasında konuşan Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Nilüfer Emen 'Allah'ımıza hamdolsun ki derneğimiz tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Kutsal Topraklarda Manevi Şifa projesinin 2017 yılı kafilesi ile birlikteyiz. Sizlerin başvurularını komisyon olarak değerlendirdik ve Allah size kutsap toprakları görmeyi nasip etti.İnşallah hayatınızda yeni bir sayfa açılacak ve yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. Bu projenin gerçekleşmesinde 2015 yılından beri desteğini esirgemeyen bakanımız Osman Aşkın Bak'a, Rize Valimiz Erdoğan Bektaş'a, Rize Milletvekilimiz Hasan Karal'a, rektörümüze, işadamlarımıza, Rize'deki STIK'lara ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz ve şükranlarımızı sunuyorum.' Dedi.

Çok değerli ve önemli bir yolculuk öncesinde hemşerileriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 'Yapacağınız bu dünyanın en kutlu yolculuğun özelde size, aileniz ve sevdiklerinize genelde de tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu dünya imtihan dünyasıdır. Cenab-ı Hak bu dünyada herkesi bir şekilde sınamaktadır. Kimisini parasıyla kimisini sağlığıyla kimisini sağlığıyla kimisini de varlığı ve yokluğuyla… Allah'ımız bize bir yol haritası çizmiş ise ona boyun eğmekten başka çıkar yolumuz yoktur. Bu seyahatin sizlerin sağlığına da ciddi katkılar sağlayacağına inanıyorum. Maneviyatınıza maneviyat katması açısından bu seyahat çok önemlidir. Bu projeyi Rize'de başlatan Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nilüfer Emen hanıma çok teşekkür ediyorum. Çok önemli bir işi başardı. Buna destek veren herkese de ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.' İfadelerini kullandı.

10-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Umre ziyaret programına Rize'den 30 kişi katılıyor. Programın sonunda günün hatırına fotoğraf çekildi.


Editör: Haber Merkezi