Rizeli 40 Muhtar Maaşlarını Hazineye Bağışladı

Rizeli 40 Muhtar Maaşlarını Hazineye Bağışladı

  • 0
  • 1

RİZE Merkez Muhtarlar Derneği üyesi 40 muhtar, Eylül ayı muhtarlık maaşlarını Türk lirasına destek amacıyla hazineye bağışladı.

ABD'nin Türkiye'ye karşı aldığı yaptırım kararlarına tepki göstermek isteyen Rize Merkez Muhtarlar Derneği üyesi 40 muhtar bir aylık maaşlarını hazineye bıraktı.

Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Kaya yaptığı açıklamada, dernek olarak Türk lirası ve ülke ekonomisine destek vermeyi amaçladıklarını ifade ederek: “Ülke ekonomisine yönelik spekülatif ataklara tepki gösteriyoruz. Bir duruş olarak karınca misali devletin askerleri olarak biz de elimizden geleni yapmak istedik. Rize Merkez Muhtarlar Derneği olarak Türk lirası ve ülke ekonomisine destek vermek amacıyla aylık maaşlarımızı hazineye bağışlama kararı aldık. Dernek olarak başlattığımız bu girişimde tüm muhtarlarımızı aramızda görmeye ve Türk lirası ile ülke ekonomisine destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Açıklama sonrası muhtarlar Eylül ayı maaşlarını hazineye bırakan dilekçeleri Rize İl Defterdarı Mehmet Doğan’a teslim ettiler.

Haber :

Rize'nin Lazca adı nedir?

Yorum Yap