Başkan Kasap'ın makamındaki buluşmaya başta Ankara'da olmak üzere ülkenin değişik illerinde çalışan ve aralarında hakimlerin, savcıların, daire başkanlarının, öğretim üyelerinin, STK başkanlarının bulunduğu Rize Grubu olarak bilinen Rizeli bürokratlar katıldı.
Rizeli bürokratlarla çeşitli konularda sohbet eden ve Rize'ye yapılan büyük projeleri anlatan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 'Rize Grubu buluşmaları, dostluklara samimiyete dayalı buluşmalardır. Bu bayram gününde bir arada olmak samimiyetin göstergesidir. Yapacağımız yatırımlarda Rizeli hemşehrilerimizin katkıları da bizler için çok önemli. Ülkemizin farklı farklı kurumlarında çalışıp Rize için bir araya gelmek, fikir alış verişinde bulunmak Rize'ye yapılan hizmetin kalitesini yükseltir. Bundan dolayı bütün Rize Grubuna çok teşekkür ediyorum' dedi.

Ormanlık Alanda Vurulmuş Halde Ölü Bulundu Ormanlık Alanda Vurulmuş Halde Ölü Bulundu

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rizeli Bürokratlarla gerçekleştirdiği toplantıya Rize Belediye Kale Sosyal Tesisleri'nde devam etti. Rize Belediyesi Kale Sosyal tesislerinde sohbet havasında devam eden toplantıya Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy da katıldı. Ankara'da her ay Rizeli Bürokratlar olarak bir araya geldiklerini belirten Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri İrfan Coşkun, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın kendilerini Rize'de ağırlamasından ötürü büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Editör: Haber Merkezi