NEVAPARK Kültür ve Eğlence Merkezinde yapılan toplantıya, 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak, Dernek Yöneticileri ve üyelerinin yanı sıra Rize Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamit Suyabatmaz ve Rize Dernekler İl Müdürü Kazım Demirci katıldı.

Kahvaltı ardından katılımcılara hoş geldiniz konuşması yapan 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak, dernek olarak birlik ve beraberliğimizi göstermek için daha sıklıkla bir araya geleceklerini söyleyerek; 'Rize'de aktif olarak çalışan gazetecileri çatımız altında toplayarak onlara faydalı olmaya çalışıyoruz. Ne yazık ki Rize'de aktif olmayan bir dernek bizim üyelerimizi kendi üyesi yaparak kanun dışı bir işleme imza atmıştır. Bu konuyla ilgili kanuni takibimizi başlatıyoruz. Böyle illegal işlerin içerisinde olanlarla bizim işimiz olmadı olmayacaktır. Biz gazetecilik mesleğine yakışır güzel işlerin içerisinde olduk olmaya da devam edeceğiz' diye konuştu.



Dernekler İl Müdürü Kazım Demirci, davetten dolayı gazeteciler derneğine teşekkür ederek, Rize'de aktif şekilde faaliyet gösteren ve önemli bir sivil toplum örgütü olan 53 Gazeteciler Derneği başkan yönetici ve üyelerini tebrik etti.

Rize'de Seçimin Ardından Mahalle Muhtarları Belli Oldu Rize'de Seçimin Ardından Mahalle Muhtarları Belli Oldu



Rize Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamit Suyabatmaz, sağlık sorunları ile ilgili bir dönem meslektaşları ile uzak aldığını ifade ederek; 'Meslekte yaklaşık 36 yıldır görev alıyorum. Bu zaman içerisinde çok güzel çalışmalara arkadaşlarımızla beraber imza attık. Derneğin üyelerinin çalışmalarını yakinen takip ediyorum. İyi işler otaya koyuyorsunuz. Sizlere meslek hayatınızda başarılar diliyorum' dedi.

Editör: Haber Merkezi