Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen Türkiye Kupası yarışmaları Yıldızlar–Gençler ve Büyükler kategorisinde 12 ilden 228 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Yıldızlar–Gençler ve Büyükler kategorisinde toplam 22 sporcu ile katılan Rize'li sporcular büyük bir başarıya imza atarak 10 Altın 6 Gümüş 12 Bronz madalya olmak üzere toplamda 28 madalya kazandılar.

Rize İl Özel İdarespor, Ağrı Ekibini Ağırlıyor Rize İl Özel İdarespor, Ağrı Ekibini Ağırlıyor

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK ' 22 sporcumuz ile birlikte katıldığımız Durgunsu Kano Türkiye Kupasında elde ettiğimiz başarı bizleri oldukça memnun etmiştir. 28 madalya ile dereceye giren sporcularımızı, Kano Antrenörümüz Öztürk KURU'yu ve kulüplerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Bu tür organizasyona katılan sporcularımızın elde ettikleri başarılar çalışmalarımızın verimliliğini ortaya koymaktadır. Verilen emeklerin boşa çıkmadığını alınan sonuçlarla görmekteyiz inanıyorum ki bundan sonrada bu başarı ve azimlerini aynı çıtada tutarak bizleri bu şekilde gururlandırmaya devam ederler' dedi.

Rizeli Durgun Su Kano Sporcuları çalışmalarına Gündoğdu Limanında devam etmekte olup, ileriki günlerde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına başladılar.

Editör: Haber Merkezi