Rize’de Ekmek Zammı Görüşülecek Rize’de Ekmek Zammı Görüşülecek

RİZE'de şoför emeklisi 70 yaşındaki Zikrullah Subaşı yol yapım çalışması nedeniyle binalarının otoparkına ulaşamayınca kendisine ilginç bir park yeri buldu. Sürücü, otomobilini bitişikteki binanın birkaç milim boşluk kalan balkon altına park emesi görenleri şaşkına çevirdi.

Paşakuyu Mahallesi'nde 5 yıldır yapımı süren Güney Çevre Yolu inşaatı nedeniyle bina otoparklarına girişleri engellenen Oluşum Apartmanı sakinleri otomobillerini park sorunu yaşamaya başladı. Şoför emeklisi 70 yaşındaki Zikrullah Subaşı'da otomobiline ilginç bir park yeri buldu. Sürücü, otomobilini bitişikteki binanın birkaç milim boşluk kalan balkon altına park etti. Otomobil tavanı ile balkon tabanı arasında sadece bir zarfın sığabildiği kadar kalan boşluk kaldı. Balkon altına park edilen otomobil görenleri şaşkına çevirdi.
Güney Çevre yolu inşaatından dolayı binalarının otoparkını kullanamadıklarını anlatan Zikrullah Subaşı, 'Komşu binamızın otoparkına girerek onların alanını da işgal etmek istemedim.

Başka çarede kalmayınca apartman balkonunun altına park ettim. Önce biraz düşündüm 'buraya girebilir miyim, giremez miyim?' diye ama girdim. Lastiklerin havasını da indirmeye gerek kalmadı. Arabayı buraya yerleştirdim. Bu alana kimse park edemediği için komşularımın da alanını işgal etmemiş oldum.' dedi.
Subaşı komşularının ise bu alana otomobillerini park etmeye cesaret edemediklerini de belirtti.

Editör: Haber Merkezi