İETT Genel Müdürlüğü'nde Foto Film Operatörü olarak görev yapan Rizeli Araştırmacı- Yazar Fatih Sultan Kar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatından kesitlerin yer aldığı Uzun İnce Bir Yol - Bir Uzun Adam Recep Tayyip Erdoğan isimli bir kitap hazırlıyor.

Güneysu'dan Cumhurbaşkanlığı'na
Kar, kitabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesinin köklerinin dayandığı Rize ilinin Güneysu ilçesinden yola çıkarak Cumhurbaşkanlığına uzanan uzun ince bir yolun, başarılarla dolu bir yaşamın hikayesini gözler önüne seriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bilinmeyen yönlerine ilişkin belge, bilgi ve fotoğraflara da yer veriyor.

Hem Rizeli, hem de İETT'li
Araştırmacı-yazar Fatih Sultan Kar, 'Bu güne değin yaptığım kitaplar hep Rize ve Rizelilere yöneliktir. Rize tarihi üzerine araştırmalar yapıyorum. Bu bağlamda Cumhurbaşkanımız zirveye çıkmış bir hemşerimizdir. Ayrıca yaklaşık yirmi yıldır İETT Genel Müdürlüğü'nde çalışıyor, bu köklü kurum içinde araştırmalar yapıyorum. Cumhurbaşkanımız 24 Temmuz 1974 – 13 Ağustos 1982 tarihleri arasında bu kurumda çalışmış Yolu İETT'den geçen bir dünya lideridir. Kendisine olan sevgimde eklenince böyle bir çalışma için kolları sıvadım. Bu bağlamda elinde daha önce yayınlanmamış bir hatırası, fotoğrafı olanlardan bilgi desteği bekliyorum

Heyelan Nedeniyle 4 Ev Boşaltıldı Heyelan Nedeniyle 4 Ev Boşaltıldı

Editör: Haber Merkezi