19 Yaşındaki İsmail 3 Gündür Kayıp 19 Yaşındaki İsmail 3 Gündür Kayıp

Dört Mevsim Halı ve Koltuk Yıkama Fabrikası diğer firmalardan farklı olarak 24 saatte müşterilerinin ürünlerini alıp yıkayarak teslim ediyor. Ayrıca AMWAY ürünleri ile halı ve koltuklar yıkanarak üzerinde oluşabilecek alerjik ve bakterilerden arındırma güvencesi veriyor.

Yeni teknoloji ile donatılmış fabrikada yıkanan ürünler bakteri ve toza maruz kalmadan özel izole edilmiş kurutma odasında 12 saatte kurtulup son kontrolleri yapıldıktan sonra müşteriye teslim ediliyor.

Rize merkeze bağlı Çiftekavak Mahallesinde faaliyete başlayan Dört Mevsim Halı ve Koltuk Yıkama Fabrikası, müşterilerine güler yüzlü ve tecrübeli personeli ile hizmet vermektedir.

Şirket sahibi Turan Tepegöz, son derece titizlikle bu fabrikayı kurduklarını belirterek, ' Modern bir tesiste günümüz şartlarının gereğince fabrikamızı kurarak hizmete başladık. İlimize hayırlı olsun. İşimizi son derece titiz ve temiz bir şekilde yapmanın gayretindeyiz. Bütün müşterilerimizi tesisimizi göremeye davet ediyoruz. Arzu eden müşterilerimizin ürünleri evlerinden alınarak evlerine teslim edilmektedir. Müşterilerimiz bizlere 08.30 ile akşam 19.00'a kadar 0464 2236050 nolu telefondan ulaşabilirler' dedi.

Editör: Haber Merkezi