Süper Lig'de aldığı başarısız sonuçları unutturmak isteyen Rizespor'un ikinci yarı hazırlıkları Antalya Belek'te yapılan çalışmalarla sürüyor. Beklenen transferlerin bir türlü yapılamadığı Yeşil-Mavililer'de eksikler kervanına Teknik Patron Hikmet Karaman da katıldı. Afrika Uluslar Kupası için Diallo'nun Senegal, Ali Yacoubu'nin de Tunus milli takımlarında yer aldığı Rizespor'da sakat olan Orhan ile Believe takımdan ayrı çalışıyorlar. Bu eksiklere bir de gribal enfeksiyon geçiren Karaman katıldı.

NEŞELİ GEÇEN İDMAN
Bir yanda hala yapılamayan transferler, diğer yanda eksiklerle adeta kırık ve dökük bir şekilde çalışmalarına devam eden Rizesporlu futbolcular ikinci yarıya umutlu, hırslı ve moralli bir şekilde hazırlanıyor. Karaman'ın rahatsızlığı nedeniyle katılmadığı antrenmanda takımı Hasan Özer ile Ender Alkan çalıştırdı. İki genç antrenörün yönetiminde yapılan idman oldukça neşeli geçti. Koşu ve serbest programla start verilen idmanda futbolcular dar alanda pas ve pres çalışması gerçekleştirdi.

Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de

KIRAN KIRANA MAÇ
Beyaz takımın kaptanlığını Kweuke, sarı takımın da Ahmet İlhan'ın yaptığı çift kale maçta atılan her golden sonra futbolcular birbirleri ile şakalaştılar. Adeta kıran kırana geçen ve birbirinden güzel gollerin atıldığı maçı Kweuke'nin takımı kazanırken maçtan sonra objektiflere galibiyet pozu verdiler. Futbolcular neşeli tavırları ile dikkat çekerken ikinci yarıya da umutlu ve hırslı bir şekilde hazırlanarak devam ediyorlar. Öte yandan çapraz bağlarında yırtık olan Orhan'ın tedavisine ise devam ediliyor.

Editör: Haber Merkezi