Çaykur Rizespor Spor Toto Süper Lig'in 17. Haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Alanya Oba Stadyumunda Cumartesi günü saat 13.30'da karşı karşıya gelecek olan iki ekip daha önce hiç karşılaşmadı.

YENİ TRANSFER KADRODA YOK
Ligin ikinci yarısının ilk maçında puan ve puanlar almak zorunda olan Çaykur Rizespor, devre arasında istediği transferleri yapamadı. Antalya'da 13 gündür lige hazırlanan yeşil-mavililer, transferde sadece Nijeryalı oyuncu Edomwonyi renklerine bağlamayı başardı. Forvet oyuncusu olan oyuncu ile 4.5 yıllık imza atıldı. Dün akşam takımla beraber çalışmalara katılan Edomwonyi'nin bugünkü Alanyaspor maçında sahada olması beklenmiyor. Başkan Metin Kalkavan ve teknik direktör Hikmet Karaman bir yandan da transfer çalışmalarını yürütüyor. Rize temsilcisi 3 oyuncu daha transfer ederek takımı güçlendirmeyi planlıyor.

RİZESPOR'DA ÖNEMLİ ÜÇ EKSİK
Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı ilk maçında deplasmanda Aytemiz Alanya Spor'a konuk olacak Rize temsilcisinde kaleci Diallo, Yaakoubi milli takımlarında olduğu için forma giyemeyecekler. Öte yandan Orhan Ovacıklı'nın sakatlığı bulunuyor.

HAKEM VOLKAN BAYARSLAN
Çaykur Rizespor-Aytemiz Alanyaspor maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Tecrübeli hakem en son geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final aşamasında Galatasaray - Çaykur Rizespor maçını yönetmişti. Bu maç 0-0 berabere sonuçlanmıştı.

Saat: 13.30
Yayın: beIN Sport
Stat: Oba Stadyumu
Hakemler: Volkan Bayarslan, Kerem Ersoy, Süleyman Özay, Onur Karabaş

Gökhan
Oboabona
Ümit Kurt
Al Faez
Özgür Çek
Jantsher
Sadane
Petrucci
Robin
Oğulcan
Kweuke

Teknik Adam: Hikmet Karaman

Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü Maçının Biletleri Satışa Çıktı Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü Maçının Biletleri Satışa Çıktı

Zlamal
N'Sakala
Omeruo
Gassama
Abdoulaye Ba
Emre Akbaba
Taha
Aissati
Deniz
Vagner Love
Candeias

Teknik Direktör: Hüseyin Kalpar

Editör: Haber Merkezi