Çaykur Rizespor' da tek gündem maddesi yarın oynayacakları Antalyaspor maçı. Sahasında Güney ekibini konuk edecek olan yeşil-mavililer, kritik mücadeleye ya tamam ya da devam parolasıyla çıkacak. Teknik direktör Hikmet Karaman, kendini Mehmet Cengiz tesislerine kapatırken hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam eden Rizespor' da tempo tavan yaptı.

Kritik maçı çıkış noktası olarak gören ve detayları ile analiz ettiği Antalyaspor'u gözüne kestiren teknik direktör Hikmet Karaman, takımın moral ve motivasyonunu üst düzeye çekti. Taktik çalışmalarına ağırlık veren tecrübeli çalıştırıcı oyuncularına önemli mesajlar verdi.

Pazarspor Bugün Eynesil'i Konuk Edecek Pazarspor Bugün Eynesil'i Konuk Edecek



Dün Mehmet Cengiz tesislerinde öğrencileri ile yaptığı toplantı da 'Mücadele etmeyen benim takımımda yer alamaz, formayı unutsun. Antalyaspor'u yenmekten başka çaremiz yok. Herkesin bu maçta iki kişilik oynamasını istiyorum Karaman, Antalyaspor'u adeta oyuncularına ezberletiyor. Rakibin maçlarını tekrar tekrar izleyen tecrübeli çalıştırıcı, Antalyaspor'un tüm detaylarını, oyun stilini ve eksiklerini oyuncularına ezberletiyor. Karaman, toplantılarda sözlü olarak yaptığı analizleri antrenman da uygulamalı olarak oyuncularına yaptırıyor. Yeşil-mavililer, Antalyaspor galibiyetinin tüm kara bulutları dağıtacağına inanıyor.

Editör: Haber Merkezi