Sakatlıkları devam eden Oboabona ve Ümit'in yokluğunda defansta zorunlu değişiklik yapmak zorunda kalan Hikmet Karaman, savunma oyuncuları ile özel görüşmeler düzenleyerek savunmayı yeniden planlamaya başladı.

SAVUNMA PLANI
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, lige verilen aradan sonra Süper Lig'in 28. haftasındaki Başakehir sınavı öncesinde savunma planı üzerinde özel olarak duruyor. Defans oyuncular Godfrey Oboabona ve Ümit Kurt'un sakatlıklarından dolayı defansta büyük sıkıntı yaşayan yeşil-mavililerde Karaman, savunma kurgusunu ele alarak yeniden planlamaya başladı. Ligin geride kalan 26 haftasında kalesinde 43 gol gören ve bununla da en fazla gol yiyen 5 takımdan biri olan Rizespor, sakat oyuncuların yokluğunda sıkıntıyı gidermek için alternatifleri gözden geçiriyor.

Rize İl Özel İdarespor, Ağrı Ekibini Ağırlıyor Rize İl Özel İdarespor, Ağrı Ekibini Ağırlıyor

TEK TEK ANLATTI
Yeşil-mavili takımın Teknik Direktörü Hikmet Karaman, lige verilen arada yaptıkları antrenmanlarda savunma oyuncuları ile özel olarak ilgileniyor. Hopaspor ile oynanan hazırlık maçında da savunmada çeşitli alternatifler deneyen Karaman, Ali Yakoubi, Ali Faez Atıyah ve Marwane Saadane ile özel görüşmeler yapıp talimatlar veriyor. Defanstaki oyuncularının durumlarını yakından takip eden tecrübeli çalıştırıcı, Başakşehir ile oynayacakları maçın savunma planındaki oyuncularına maçta neler yapması gerektiğini anlatarak futbolcularına uyarılarda bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi