Çaykur Rizespor'un hafta sonu çok zor bir Galatasaray maçı olduğuna hatırlatan Hikmet Karaman, 'Evimizde arka arkaya iki maça çıkacağız. Çalkantılı bir dönemdeyiz. Bu bizi ilgilendirmez. Bizi ilgilendiren Rize şehrine karşı olan sorumluluğumuz. Bizi eleştirmelerine hak veriyorum. Onlara şunu söylemek istiyorum; biz bu emaneti sezon sonu aldığımız gibi teslim edeceğiz. Allah'ın izni ile sıhhatli bir şekilde bu ligi bitireceğiz. Ardından genel kritiği yapıp adımların atılması gerekiyor' diye konuştu.

Eski Bakan Hayatını Kaybetti Eski Bakan Hayatını Kaybetti

ELEŞTİRİLERİ HAKLI BULUYORUM
Deneyimli teknik direktör Karaman, ligde son hafta Akhisar Belediyespor deplasmanında maçın 6. dakikasında gol yedikten sonra skoru çevirmeleri gerektiğini, bu konuda kendisi hakkında oluşabilecek her türlü eleştiriyi haklı bulduğunu söyledi.

MAÇ 10 DAKİKA UZATILMALIYDI
Hakemlere karşı eleştirilerde yapıcı olma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Karaman, Akhisar Belediyespor maçını yöneten Bülent Yıldırım'ın Marvane Saadane'ye yapılan müdahaleye penaltı kararı vermemesinin çok tartışılması gerektiğini savundu. Bülent Yıldırım'ın bir yıl önce Galatasaray maçında penaltıyı, Antalyaspor maçında ise kırmızı kartı vermediğini iddia eden Karaman, şunları kaydetti: 'Biz bunu tamamıyla hakeme bağlamıyoruz ama Akhisar Belediyespor maçında oyuncular yerden kalkmadı ve 5 dakika uzatma verdi. Cüneyt Çakır da Gaziantepspor-Adanaspor maçında 5 dakika uzatma verdi. Bizim maçta en az 10 dakika uzatma olmalıydı. Kweuke'ye gösterdiği kart nedeniyle oyuncumuz bu hafta cezalı. 'Dirsek attı.' deniliyor. Top ayağında olup koşan bir adam dirsek atar mı? Hani deniyordu ya 'en çok korunan takım.' Öyle bir şey yok. Lehimize de aleyhimize de hata oluyor.'

Editör: Haber Merkezi