Avusturya'nın Seefelld kasabasında 2 kamp hazırlıklarına devam eden Yeşil Mavililer Cuma akşamı Katar 1 lig ekiplerinden Lekhwiya takımı ile yaptıkları hazırlık maçını 2-1 kaybettiler. 22 dakika da 1-0 mağlup duruma düşen Rizespor Ahmet İlhan'in attığı golle ilk yarıda beraberliği yakaladılar. Karşılaşmanın ikinci yarısına 6 oyuncu değişikliği ile başlayan Rizespor 52 dakika da kalesine gördüğü gol ile karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman Oynanacak? Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman Oynanacak?

Üst üste hazırlık maçları

3 Üncü Hazırlık maçına önceki akşam İtalyan seria A takımlarından Genova karşısına çıkan Rizespor hazırlık maçlarında takıma yeni katılan oyuncuların performanslarını ve takımın uyumunu sağlamaya çalışıyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman hazırlık maçlarında uyum bizim için önemli, bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda futbolcularım çok iyi performans gösterdiler. Bunu sahaya nasıl yansıttıklarını görmek zorundayım' dedi.

Hazır dönmek istiyoruz

-Teknik Direktör Hikmet Karaman 4 Ağustos tarihinde sona erecek olan kamptan Rize 'ye hazır dönmek istediklerini belirten Karaman ' Önümüzde 10 günlük bir süre var, bu süre içinde hazırlık maçlarımıza devam edeceğiz. Takım her geçen gün daha iyiye gitmekte ve yaptığımız mücadelelerden memnunum. Çok daha iyi olacağız ve süreci iyi değerlendireceğiz' dedi.

10 numara görüşmemiz sürüyor

-Teknik Direktör Hikmet Karaman transferlerde son aşamaya gelindiğini belirterek ' Yaptığımız görüşmelerimizi hafta içinde tamamlayacağımızı düşünüyorum. Takıma yapacağımız stoper, 8 numara ve 10 numaralı oyuncular konusunda sona geldik. Kaleci konusu ise gündemimizde' dedi.

Editör: Haber Merkezi