Denizbank Karadeniz Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent, Denizbank Rize Şube Müdürü Özgür Devrim Güvensoy ve Denizbank yetkilileri, 53 Gazeteciler Derneği'nde gazeteciler ile sohbet toplantısında buluştu. Denizbank Karadeniz Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent, Denizbank'ın Türk kulüplerine 1 Milyar Dolar'a yakın kaynak sağladıklarını dile getirerek; Çaykur Rizespor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor gibi kulüplerin taraftarlarına kredi kartı hizmeti sunuyoruz. Karadeniz Bölgesinde ise Çaykur Rizespor, Trabzonspor'un yanında Orduspor Kredi kartımızda taraftarlar tarafından kullanılıyor.

Bölgede taraftarlardan en çok ilgi gören kar Çaykur Rizespor kart oldu. Şu an sayı olarak bakıldığında liderlik Rizespor taraftarında. 2010 yılında 'Yesun Oni Bonusi' sloganı ile taraftarlarla buluşan kart her geçen gen daha da çok kullanılıyor. Türkiye genelinde ise Çaykur Rizespor Kredi Kartı 7'inci sıradadır. Bir çok kulüple kredi kartı sponsorluğu anlamında çalışıyoruz. Yurt dışından bile Manchester United ile anlaşmamız var. Göztepe, Denizli gibi Ege kulüpleri ile de çalışıyoruz. Taraftarlarımız aidiyeti seviyor. Bu yüzden bu kredi kartlarına ayrı bir ilgi var' diye konuştu.

Güneysu Spor Süper Lig’e yükseldi Güneysu Spor Süper Lig’e yükseldi

KULLANDIKÇA KULÜPLER KAZANIYOR
Bu kartların harcandıkça kulübe katkı sağladığına işaret eden Denizbank Karadeniz Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent, 'Bu çalışma kulüplerimize katkı sağlamak için önemli bir hizmettir. Taraftarlarımız destekledikleri takımlara katkı sağlamak için bu kartları tercih ediyorlar. Hem diğer kartlar gibi kullanırken hem de takımlarına parasal olarak destek vermiş oluyorlar. Çaykur Rizespor Kredi Kartını kullanan yaklaşık yüzde 70 taraftar Rize ilinde bulunuyor. Yüzde 30'u ise il dışındaki Çaykur Rizespor taraftarlarıdır Türkiye'nin bir çok ilinde Çaykur Rizespor'un taraftarlarının olduğunu söyleyebiliriz' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi