Atiker Konyaspor ile sözleşmesi sona erdikten sonra yeni sezonda kadroda düşünülmediği için takımdan ayrılan Mehmet Uslu'nun yeni takımı belli oldu.

Deneyimli oyuncu, TFF 1.Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile anlaşmaya vardı. Mehmet Uslu, Karadeniz ekibinde bugün yapılan çalışmada da yer aldı. 29 yaşındaki oyuncu ile teknik direktör Hikmet Karaman da bir süre görüştü. Mehmet Uslu, 4 sezon forma giydiği Atiker Konyaspor'da 105 maça çıktı. Öte yandan Mehmet Uslu transferi ile aynı bölgede forma giyen Özgür Çek'in takımdan ayrılma olasılığı yükseldi. Konyaspor, Özgür'ü sol bekte alternatif olarak düşünüyor.

Mehmet Uslu'dan 2 yıllık imza
Geçtiğimiz yıl Konyaspor'da forma giyen Mehmet Uslu, kendisini 2 yıllığına Çaykur Rizespor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Daha önce Sakaryaspor, Hacettespor ve Kartalspor'da oynayan, 1988 doğumlu futbolcu son olarak 4 yıl aralıksız Konyaspor'un formasını giydi. Deneyimli oyuncu geçen sezon Konyaspor forması altında 21 resmi maça çıktı.

Çaykur Rizespor bugün saat 18.00'de yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Sakatlığı bulunan Mohamed Ali Yaakoubi kondisyoner eşliğinde salonda çalışması beklenirken kulüp bulmaları için izin verilen Ali Faez, Nosa Igiebor, ameliyat edilen Dhurgham İsmail bu çalışmalara katılamayacak. Evlendiği için izinli olan Bright Edomwonyi'nin bugünkü çalışmalara katılması bekleniyor.

Çaykur Rizespor ile antrenmanlara çıkan 21 yaşındaki orta alan oyuncusu Mehmet Yiğit'in transferinin Teknik Direktör Karaman'ın raporuna göre netlik kazanacağı bildirildi.

Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu

Editör: Haber Merkezi