Evinde oynayacağı maç öncesi duyarlı taraftarlar birlik ve beraberlik göstererek 'Sende Var mısın Rize' sloganı ile maça davet kampanyası başlattı. Sosyal medyada yayılan bu kampanya ile Rizespor'u seven Rizeliler hiçbir mazeret üretmeden takımlarını destekleme kararı aldı.

YÖNETİMDEN ATAK
Çaykur Rizespor Kulübü'de Kayserispor maçı öncesi hamleler başlattı. Bilet fiyatlarını yarı yarıya indirerek 5 ve 10 liraya çeken yönetim belediyeler ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek taraftarların maça gelmelerini sağlamak için destek istedi. Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Ofluoğlu ile Basın Sözcüsü Saffet Mete, Rize Belediye başkanı Reşat Kasap'ı ziyaret ederek karşılaşma için taraftarların stadyuma gelmeleri için destek vermesini istedi. Yöneticiler,'Gün Rizespor için birlik ve beraber olma günüdür.' mesajı verdi. Başkan Kasap'ta 'Rizespor'un taraftarlarla buluşması ve yaşanacak coşku noktasında bazı eksiklikler olabilir. Bunun çeşitli nedenleri olabilir. Bunu bugün irdeleme vakti değil takıma sahip çıkma vaktidir. Rizespor'a gönül vermiş bütün insanları Kayseri maçına bekliyoruz.' dedi.

RİZESPOR İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATILDI
Spor Toto Süper Ligde 22. Haftanın açılış mücadelesi olan Çaykur Rizespor – Kayserispor karşılaşması öncesi Rize'de taraftarlar seferberlik başlattı. Spor Toto Süper Ligde küme düşme potasında yer alan ve cuma akşamı en yakın rakibi Kayserispor'u konuk edecek olan Çaykur Rizespor, hayati önem taşıyan karşılaşmada mutlak 3 puan hesabı yaparken, Yeşil Mavili taraftarlar zorlu karşılaşma öncesi kentte adeta seferberlik ilan etti. Cuma akşamı tüm tribünleri doldurarak 90 dakika boyunca Rizespor'u destekleme yönünde çağrılar sosyal medyada geniş yer bulurken, taraftarlar ayrıca 'Ben de varım' videosu paylaşarak birbirlerini maça davet ediyor.

RİZE BELEDİYESİNE ZİYARET
Çaykur Rizespor Kulübü'de Kayserispor maçı öncesi hamleler başlattı. Bilet fiyatlarını yarı yarıya indirerek 5 ve 10 liraya çeken yönetim belediyeler ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek taraftarların maça gelmelerini sağlamak için destek istedi. Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Ofluoğlu ile Basın Sözcüsü Saffet Mete, Rize Belediye başkanı Reşat Kasap'ı ziyaret ederek karşılaşma için taraftarların stadyuma gelmeleri için destek vermesini istedi.

KASAP: GÜN TAKIMA SAHİP ÇIKMA VAKTİDİR
Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Rizespor'un Rize'nin markası olduğunu belirterek 'Rizespor'un taraftarlarla buluşması ve yaşanacak coşku noktasında bazı eksiklikler olabilir. Bunun çeşitli nedenleri olabilir. Bunu bugün irdeleme vakti değil takıma sahip çıkma vaktidir. Rizespor'a gönül vermiş bütün insanları Kayseri maçına davet ediyorum.' dedi.

Ziraat Oda Başkanlarından Ortak Açıklama: Çay Fiyatının 25 TL Olmasını İstiyoruz Ziraat Oda Başkanlarından Ortak Açıklama: Çay Fiyatının 25 TL Olmasını İstiyoruz

OFLUOĞLU: MAÇA GELEN HERKESE ŞAPKA
Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi Ömer Faruk Ofluoğlu, Kayseri maçının 6 hatta 7 puanlık maç olduğunu belirterek takımın bu maçı kazanacak güçte olduğunu söyledi. 12'inci adama ihtiyaçları olduğunu ifade eden Ofluoğlu,' Futbol seyircisiz güzel değil. Rizelilerin bu maçta takımlarını yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Maça gelen herkese şapka hediye edilecek. Bir hatıra kalsın diye bunu yapacağız.' dedi.

METE: RİZELİNİN GÜCÜ HERŞEYE YETER
Çaykur Rizespor'un 20 puanla 16. sırada bulunduğunu belirten Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Saffet Mete; 'Bu haftaki rakibimiz Kayserispor ise 22 puanla 15. sırada bulunuyor. Gün birlik günüdür. Yeşil Mavili taraftarların Kayseri maçında tribünleri doldurmak adına sosyal medyadan başlattıkları videolu kampanyayı beğenerek gururlanarak takip ediyorum. İnanıyorum ki Rizelinin gücü her şeye yeter. Birlik ve beraberliğimizi bir kez daha tüm Türkiye'ye göstereceğiz. Her geçen gün taraftarımızın desteğinin artığını görüyoruz. Bu karşılaşmada seyirci rekorunu kıracağız' diye konuştu.

METE'DEN SLOGAN CÜMLE
Kayserispor maçı için yeni bir slogan üreten Mete, 'Atkını kapta gel, formanı giyde gel, ne olursa olsun memleketin için gel, arman için gel ama cuma günü stadyuma gel' ifadelerini kullandı

Editör: Haber Merkezi