Transfer döneminde Çaykur Rizespor'a transfer olacakları konuşulan Emmanuel Adebayor ve Mathieu Flamini istedikleri parayı bulamayınca kulüpsüz kaldılar.

Çaykur Rizespor Kulübü, bonservisleri ellerinde bulunan futbolcuların menejerleri ile anlaşarak İngiltere'ye gitmişti. Burada iki futbolcu ile anlaşmak için masaya oturan Çaykur Rizesporlu yöneticilerden dudak uçuklatan istekler ardından bu transfer defteri açılmamak üzere kapanmıştı.

İstanbul'da Rize'de araba, ev, özel uçakla ulaşım, İstanbul'da antrenman sahası ve daha bir çok istek üzerine bu transferler hayal olmuştu. 32 yaşında ki iki oyuncuda geçen sezon eski güç ve performanslarından uzak olmalarından dolayı hiç bir kulüp taleplerini mantıklı bulmayarak kendileri ile sözleşme imzalamadılar.

Öte yandan Çaykur Rizespor'da başarılı bir grafik çizen ve sonraki sezon İsrail kulübüne transfer olan Obraniak'ta kulüp bulamayan futbolcular listesinde yer aldı.

Eski Bakan Hayatını Kaybetti Eski Bakan Hayatını Kaybetti

Futbolda en çok paranın döndüğü kıta olan Avrupa'da 2016 yaz transfer dönemi 31 Ağustos gecesi sona erdi. Dünyanın dört bir yanından yüzlerce futbolcu Avrupa kulüplerine transfer olarak yeni takımlarında forma giymeye başladı.

Ama bazı oyuncular var ki, bütün çabalarına rağmen kulüp bulamayarak işsiz kaldı. Üstelik içlerinde Mehmet Topuz gibi henüz 32 yaşında olmasına rağmen bir dönemin transfer rekortmenleri dahi var. Olcan Adın, Kevin Constant ve Juan Vargas'ta listede yer alan isimler arasında.

Editör: Haber Merkezi