Çaykur Rizespor sezonun ilk maçı olan Manisaspor müsabakasının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Stadyumda yapılan dünkü antrenmanı ziyaret eden Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Tornacı, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yaşar Karaca, Şoförler Odası Başkanı Muzaffer Turan, Rize Marangozlar Odası Başkanı Davut Soykan, Kahveciler ve Büfeciler Odası Başkanı Alaeddin Turanlı, Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, Kuaförler ve Berberler Odası Başkan vekili Mustafa Uzun, Rize Ayakkabıcılar Odası Başkanı Servet Hacıömeroğlu ve oda üyeleri Teknik Direktör Hikmet Karaman ve futbolculara alkışlayarak moral ve destek verdi.

HERŞEYİ YÖNETİM TEKNİK KADRODAN BEKLEMEMELİYİZ
Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'a çiçek takdim ederek 'Buradan Rize esnafına ve tüm Rizelilere sesleniyoruz. Artık bu sezon 12. Adam olarak tribünde yerimizi almalıyız. Her şeyi yönetim teknik kadro futbolcudan beklemekle bir camia olup başarıyı yakalayamayız. Taraftarda bunun bir ayağıdır. O yüzden taraftarsız başarı gelmez. Hep birlikte bu sezon şampiyonluğu istememiz gerekiyor. Cumartesi oynanacak olan Manisaspor maçına herkesi tribüne çağırıyoruz. Şehrimizin en önemli markalarından biri olan Çaykur Rizespor'u layık oldu Süper Lig'e hep beraber taşıyalım' diye konuştu.

TARAFTARI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ
Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 'Bu sezon ses getirecek bir oyunla yeniden bir üst lige çıkacağız. Bu uzun ve heyecanlı yolda taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Bugünkü ziyaret gösteriyor ki taraftarımız yanımızda. Bize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum' şeklinden konuştu.

Başkent'te Gol Sesi Çıkmadı! Başkent'te Gol Sesi Çıkmadı!

Editör: Haber Merkezi