Atamaca, Adım Adım  Avrupa'ya Atamaca, Adım Adım Avrupa'ya

Çaykur Rizespor'da fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Lig'de ve kupada üst üste alınan yenilgiler bardağı taşırdı. Yeşil-Mavililer Süper Ligde üst üste sahasında oynadığı maçlarda Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıktan sonra sezonun en önemli müsabakası olan maçta Kayserispor'a 4-2 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Ardından Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında İstanbul'da oynanan karşılaşma da Kasımpaşa'ya da farklı mağlup olan Rizespor'da büyük hayal bir kırıklığı yaşanıyor.

Üst üste dört sezondur mücadele ettiği Süper Lig'de bu sezon kaleciler Gökhan Akkan ve Diallo vasatın çok altında kalıp görev aldıkları her maçta yedikleri hatalı gollerle dikkat çekip vasatın çok altında kaldılar. Her maçta sürekli değişiklik yapılırken savunma hattı ise yolgeçen hanına döndü. Defans her maçta yaptığı hatalarla mağlubiyetler de başrol oynuyor. Orta saha ise başarısız. Forvet'e ise söz söylemeye bile gerek yok. Kweuke'nin dışındaki diğer forvet oyuncuları tel tel dökülüyorlar.

Rizespor camiasının önde gelen isimleri ve taraftarları bu kötü duruma el konulması için acil önlem paketi hazırlanıp hemen uygulamaya konmasını istiyor. Eleştirilerin odak noktası haline gelen yönetim ve teknik heyet artık takıma hükmetmeli. Bu süreçte başta kadro seçimi ve oyuncu tercihleri olmak üzere yapılan yanlışlar ipin elden kaçmasına neden oldu. Konsantrasyonları oldukça düşük olan futbolcularda bir an önce kendilerine gelip taşıdıkları formanın sorumluluğunu bilip aldıkları paranın hakkını vermek zorundalar.

Editör: Haber Merkezi