Rize İl Özel İdarespor, Ağrı Ekibini Ağırlıyor Rize İl Özel İdarespor, Ağrı Ekibini Ağırlıyor

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Şanlıurfaspor'u mağlup ederek son sekiz takım arasına kaldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, 'Zorlu geçen maçı kazandık ve oyuncularımı da alınan galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Havaların kötü olması nedeniyle hem 5-6 gün antrenman yapamadık hem de takımın yarısı hasta oldu. Bazılarını da tedavileri için hastaneye gönderdik' dedi.

Oyun içerisinde zaman zaman iyi performans sergileyemediklerini de söyleyen Karaman, 'Bunu söylerken de Şanlıurfaspor'un da hakkını verelim. Kupalarda her türlü performans, her türlü sonuç var. Şanlıurfaspor takımı Osmanlıspor ve Gaziantepspor'un olduğu bir grubu lider bitirdi. Belki biz vasat futbol oynadık ama Şanlıurfaspor'un o gruptan lider çıkmasını da unutmayacağız' diye konuştu.
Türkiye Kupası'nda final görmek istediklerini de anımsatan tecrübeli teknik adam Karaman, 'Geçen yıl yarı finale kalmış ve Galatasaray'a mağlup olarak elenmiştik. Bu sene de en az aynı başarıyı yakalamak istiyoruz.

Hatta kupayı almak ve buradan da Avrupa arenasında yer bulmayı hedefliyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz. Rakip kim olursa olsun biz sadece oyunumuza bakacağız' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi