Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, kadro dışı bırakılan kaleci Charles Itandje katılmadı. Sakatlığı bulunan Kweuke, Ümit Kurt, Ahmet İlhan Özek ve Oboabona ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı koşu yaptı.

Futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada kondisyon ve dayanıklılık çalışması gerçekleştirdi. Karaman'ın futbolcularına sık sık uyarılarda bulunduğu antrenmanın son bölümünde pas çalışması yapıldı.

Yeşil-mavili ekip, hazırlıklara yarın yapacağı çalışma ile devam edecek.

Atmaca, İstanbulspor Maçına Hazırlanıyor Atmaca, İstanbulspor Maçına Hazırlanıyor

- Orhan: 'İşi en baştan sıkı tutmamız gerekiyor'

Bu sezon takım kaptanlığı görevine getirilen Orhan Ovacıklı, takımda beşinci sezonu olduğunu belirterek, 'Çok genç ve iyi bir kadro kurduk. Hocamız ve yönetim de kaptanlığı bana uygun gördü. Ben de saha içi ve dışında elimden geldiği kadar takım arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışacağım. Camia ve taraftarla diyaloğu en iyi şekilde tutmaya çalışacağız.' diye konuştu.

Yeni sezon için heyecanlı olduklarını ifade eden Orhan, şöyle konuştu:

'Yaklaşık bir aydır lig için hazırlandık. Son hazırlık dönemindeyiz. Bu haftayı da en iyi şekilde değerlendirip ligin ilk maçına hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz. Geçmiş sezonlar ligde kalmayı hep son haftalarda garantiledik. Bunu yaşamış oyuncular olarak zorluğunu biliyoruz. Ligde zorluk yaşamamak için işi en baştan sıkı tutmamız gerekiyor. Oyuncu arkadaşlarımız ile bunu sürekli konuşuyoruz. Bu sezon ligde korkulu rüya yaşamak, taraftarımıza yaşatmak istemiyoruz. Aksine üst sıraları zorlamak istiyoruz.'

Türkiye'de saha içi sonuçlarının taraftar sayısında etkili olduğunu kaydeden Orhan, 'Biz iyi sonuçlar alınca taraftarın gelmesiyle değil, taraftar gelirse iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Kendi sahamızdaki maçlarda rakiplerimize o baskıyı hissettirmek istiyoruz. Cumartesi günü ligin ilk maçında o desteği görmeyi bekliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi