Süper ligin geride kalan 25 haftasında 3'ü iç sahada ikisi de deplasmanda olmak üzere 5 maç kazanan Çaykur Rizespor da nefesler tutuldu gözler kalan son 9 maça çevrildi.Yeşil-mavili takımın kaderini önündeki 3 maç belirleyecek. Bu hafta Pazar günü evinde Trabzonspor'u konuk edecek olan Rizespor, ardından Adanaspor ile kozlarını paylaştıktan sonra 28. Haftada Başakşehir'i konuk edecek. Bu üç maçın ilki olan Trabzonspor karılaşması için olağan üstü durumun ilan edildiği yeşil-mavililer de yönetim ve teknik direktör Hikmet Karaman'ın kurtuluş savaşımız olacak dediği zorlu karşılaşma için tüm planlan 3 puan üstüne yapıldı.



Lig'in ikinci devresine deplasmanda Alanyaspor'u mağlup ederek başlayan Çaykur Rizespor sahasında oynadığı maçlarda K.Karabükspor'u yenerken Galatasaray ile berabere kaldı. Bu karşılaşmalar haricinde içerde ve dışarıda oynadığı diğer maçları kaybeden yeşil-mavililer de geri sayım başladı. Dönüm gözüyle bakılan maçta Trabzonspor'u konuk edecek olan yeşil-mavililer bu maça odaklanmış durumda. Çok kritik bir döneme girdiklerini ifade eden Hikmet Karaman, 'Trabzonspor ile başlayacak süreçte kritik maçlar oynayacağız her maça galibiyet için çıkacağız. Özellikle Trabzonspor maç kaderimizi çizecek. Rakiplerimizin konumuna bakmadan maçlarımızı kazanmalıyız' dedi.

Çaykur Rizesporlu Sporculara Milli Davet Çaykur Rizesporlu Sporculara Milli Davet

HEDEFİ 12'DEN VURDU!
Çaykur Rizespor bu sezon oynadığı 12 iç saha maçından 12 gol atıp 12 puan aldı.

Süper ligin geride kalan 25 haftasını 20 puanla 16. Sırada tamamlayan Çaykur Rizespor en büyük sıkıntıyı iç saha maçlarında yaşıyor. Yeşil-mavililer bu sezon iç sahada oynadığı 12 maçtan 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgi alırken 12 gol atıp 19 gol kalesinde gördü. Rizespor 12 iç saha maçından 12 puan alarak son sırada yer aldı. İç saha maçlarının en başarısız takımı olan yeşil-mavililer dış sahada oynadığı 13 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlik alırken 9 kez mağlup oldu. Dış saha maçlarında 12 gol atan yeşil-mavililer kalesinde 22 gol görürken 13 deplasman maçından 8 puan alarak 15.sırada yer aldı. Bununla da Rizespor 25 maç sonunda iç saha maçlarının en başarısız takımı olarak son sırada yer alıyor

Editör: Haber Merkezi