Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu

TFF 1.Lig'de ilk yarıyı 31 puanla 3. sırada kapatan Ç. Rizespor, kadrosunda eksik gördüğü bölgelere ara transfer döneminde takviyeler yaptı. Yeşil-Mavililer, DG Sivasspor'dan orta saha oyuncusu Galip Güzel, Osmanlıspor'dan eski futbolcusu Koray Altınay ve son olarak Gençlerbirliği'nden forvet Vedat Muriç'i kadrosuna kattı.

Ç.Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, şartların uygun olması halinde takıma 1-2 takviye daha yapacaklarını söyledi.

Bakır transfer hakkında şu ifadeleri kullandı: 'Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle defans bölgesine takviye yapmak istiyoruz. Şartlar uygun olursa bir veya iki oyuncuyu kadroya katabiliriz. Yabancı sayısı konusunda sıkıntılar olduğundan olağanüstü bir durum olmaması halinde yapılacak transferler yerli olacak.'


Takıma yeni katılan Vedat Muriç hakkında Bakır, 'Muriç, TFF 1.Lig'i bilen bir oyuncu, bu konuda avantaj sağlayacaktır. İlk yarıda takımında süre aldı ve hazır bir şekilde aramıza katılacak. Güçlü ve dirençli bir yapısı var. Kweuke'nin yokluğunda takımın gol sıkıntısını çözeceğini düşünüyoruz. Muriç transferi ile takımımızın o bölgedeki boy ortalaması da arttı. Özellikle hava toplarında etkili olacaktır.' ifadelerini kullandı.

ANTALYA KAMPI TAMAMLANDI

Bakır, Antalya kampının takım için taktik ve kondisyon açısından verimli geçtiğini, yeni katılan oyuncuların bu dönemde takıma adaptasyon sağladığını söyledi.

Bakır şu sözlerle konuşmasını tamamladı: 'Antalya kampı sona erdi, ara verilmeden pazartesi Rize'de çalışmalar devam edecek. Kamp dönemi hem takım açısından hemde yeni katılan futbolcular için çok verimli geçti. Yeni transferler bu dönemde takımla kaynaştı. Yapılan takviyeler ligin ikinci yarısında bize güç katacağını düşünüyoruz. Hazırlık maçlarında bunun yansımaları gördük. Takımımız daha diri ve arzulu. İlk yarıda sakatlıklar yüzünden takıma gerekli katkı sağlayamayan futbolcularımızda bu arada iyi çalışıp, ikinci yarı için kendilerini hazırladı.' dedi.

Editör: Haber Merkezi