Ligde oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla istediği yerde yer almayan yeşil-mavililer son sezonlara bakıldığında en az puan aldığı 14 haftalardan birini geride bıraktı. Üst üste Başakşehir, Fenerbahçe, Bursa ve son hafta evinde Kasımpaşa'ya kaybeden yeşil-mavili takım ligin son sıralarına demir attı.

Altin Zeqiri: Tek Odak Noktam Rizespor Altin Zeqiri: Tek Odak Noktam Rizespor

HEDEF ANTEP GALİBİYETİ
Dört haftadır kaybeden yeşil mavili takım gelecek hafta lig sıralamasında bir üstünde yer alan Gaziantepspor'a konuk olacak. Çaykur Rizespor bu maçtan üç puan alarak artık çıkışa geçmek istiyor. Sezon arası takıma takviye yapacak yeşil-mavili yönetim, Hikmet Karaman ile devam etmek amacında. İyi oynadığı Başakşehir ve Bursa maçlarından puan çıkartamayan Rize ekibi Fenerbahçe maçında da hakem hatalarının kurbanı olmuştu.

14 HAFTA SONUNDA
Çaykur Rizespor bu sezon Süper Lig'de 4. sezonunu yaşıyor. Türkiye Süper Ligi çıktığı 2013-2014 sezonunda 14. hafta sonunda; 15 puanla 14. sırada yer alırken, sonraki sezonunda 10 puanla 17. sırada, geçen sezon ise 18 puanla 9. sırada yer almıştı. Bu sezonda 14 hafta sonunda Çaykur Rizespor 2 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyet, -12 avarajla 10 puan toplayabildi.

Editör: Haber Merkezi