Bakır, Beşiktaş'ta forma giyen Vagner Love ve Eren Albayrak hakkında konuşurken, Rizespor taraftarlarına da 2 transfer müjdesi verdi.

Radyospor'da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;

Bakır: Transfer maliyetleri kulüpleri batıracak cinsten
Aslında şu ana kadar transfer çalışmalarımızla ilgili planladığımızın ötesinde bir gecikme var. Nedeni; birkaç sebepten oluşuyor. Malum kurdaki hareketlilik var. O açıdan sabırlı olmayı tercih ettik. Yüksek rakamlar söz konusu. Hakikaten bütün takımlar sakin bir transfer dönemi geçiriyor. Bunun sebebi; geçmiş yıllardaki hoyratlıktan kaynaklanıyor. Maliyetler, kulüpleri batıracak maliyette. Geçtiğimiz dönemlerde sonuç anlamında mutlu olmadığımız transferler yapılmıştı. Başkanımız da transferi erken bitirmek istiyordu. Ama bunları planlarken de kulübümüzün geleceğini sıkıntıya düşürecek bir hamle yapmak istemedik. Bu bağlamda çok yönlü çalışmalarımız sürüyor. Türkiye'den ve yurtdışından önemli bir havuzumuz var. Hocamızın raporu doğrultusunda çalışıyoruz.

'Taraftarımıza iki transfer müjdemiz var'
Kamp başladı. Transferleri bitirmek istedik ama olmadı. Taraftarlarımız bizden güzel haber beklemekte haklı. Son yıllarda üzüldüler. Merak etmesinler, yönetimimize güvensinler. Onları mutlu edecek bir takım oluşturacağız. Biraz gecikecek fakat; mali anlamda kontrollü bir transfer politikası sürdüreceğiz. Doğru oyuncularla takımı oluşturmak istiyoruz. Titiz şekilde çalışıyoruz. İnşallah birkaç gün içinde 2 transferle taraftarımıza müjde vereceğiz.

Rizespor, Vagner Love ve Eren Albayrak'ı transfer edecek mi?
Vagner Love ile ilgilenmiyoruz. Yıllık ücreti planlarımızın üstünde. Elbette iyi bir oyuncu. Kendini kanıtlamış bir oyuncu. Ama gündemimizde yok. Transferin takıma uyumu önemli ama takım içindeki dengeleri bozamayız. Oyuncu alternatiflerimiz çok fazla. Aylardan beri çalışmalarımız sürüyor. Eren Albayrak konusunda taraftarlarımız soruyor. Eren, Rizespor'da başarıyla forma giymiş bir oyuncu. Ama gündemimizde yok.

Bakır: Transferde geç kalındı baskısı zarar verir
Taraftarlarımız takımları güçlensin istiyor. Ancak; taraftarların baskısı yönetimlerin hata yapma oranını artırabilir. Taraftarlarımız yönetime güvensinler. Geç kalındı diye baskı yapmak yöneticileri yanlış yönlendirebilir, acele ettirebilir. Bu da futbolumuza ve ülkemize zarar verir. Bu bağlamda taraftarlarımızdan anlayış bekliyoruz.

Pazarspor Evinde Farka Koştu 4-1 Pazarspor Evinde Farka Koştu 4-1


Editör: Haber Merkezi