Çaykur Rizespor, süper ligin son beş haftasına girildiğinde oldukça sıkıntılı günler geçiriyor.
Yeşil – mavili takımda A.Ş yönetim Başkanlığını sekiz sene önce Halim Mete'den alan kulüp Başkanı Metin Kalkavan, sezon sonu şartlar her ne olursa olsun görevi bırakacağı seslendirildi.

BAL'da Rize Fırtınası BAL'da Rize Fırtınası

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiler doğrultusunda Başkan Kalkavan'ın kendisine yakın kişilere ;' Sezon sonunda görevi bırakacağım' dediği öğrenildi.
Hatırlanacağı gibi Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Metin Kalkavan, bu sezon içinde kendisine yöneltilen; Hikmet Karaman'ı göndermeyi düşünüyormusunuz?' sorusuna Başkan Kalkavan;' Ben giderim, Hikmet hoca gitmez' diyerek hocasının arkasında durmuştu.

İki İsim Ön Plana Çıkıyor
Sezon sonunda İstanbul'da yapılacak olan A.Ş yönetim kurulunda görevi bırakması beklenilen Başkan Kalkavan'ın yerine ise yine A.Ş ortakları içinden iki isim on plana çıkıyor.
Çaykur Rizespor'a bir dönem Başkanlık yapan Hasan Kemal Yardımcı ve yine eski yönetim kurulu üyesi ve Etimesgut Belediyespor Başkanı Hasan Kartal'ın bu görevi kabul edeceği seslendirildi.

Yönetime Yeni Yüzler Gelecek!
Haziran ayı içinde yapılması planlanan kongre sonrası mevcut A.Ş yönetimi büyük erozyona uğrayacak. Uzun yıllar Çaykur Rizespor yönetiminde görev alan birçok yöneticinin liste dışına kalacağı ve bu kişilerin yerine Rize'den yeni yüzlerin listeye gireceği belirtildi.

Katarlılarda Sırada!
Öte yandan Katarlı bir grubun yeşil – mavili takımı satın alması yönünde gelişmeler ise sıcaklığını koruyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bu konu hakkında randevu talep eden Katarlı Şeyh'in CEO'su önümüzde ki günlerde bu konu hakkında Cumhurbaşkanı ile bir görüşme yapacağı seslendirildi.

Taşlar Yerinden Oynadı!
Sezon sonu şartların her ne olursa olsun Çaykur Rizespor yönetiminin değişikliğe gideceği ve şimdiden taşların yerinden oynadığı yeşil – mavili takımda önümüzde ki aylar oldukça hareketli geçeceği öngörülüyor.

Kaynak: Rize Gündem Gazetesi

Editör: Haber Merkezi