Rize Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevine daha önce Giresun'da il müdürlüğü yapmış Mustafa Bakırcı atandı.

Rize SGK'da müdür yardımcılığı görevini yürütürken il müdürlüğü görevine atandı. Uzun yıllardır SGK'da üst görevlerde bulunan Bakırcı, geçtiğimiz yıl Giresun'a il müdürü olarak atanmıştı.

Yeni Rize SGK İl Müdürü Mustafa Bakırcı, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun hizmetlerinde, Rize'deki kalite artırımı, çözüm süreçlerine katkıları ve yeni düzenlemelere yol gösterici olacak veri toplama işlerinde farkındalık yaratması ve vatandaşı bilgilendirmesi bekleniyor.

Yeni İl Müdürü Bakırcı, kendisini bu göreve layık gören, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na SGK Kurum Başkanı Dr. M.Selim Bağlı'ya Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Osman Aşkın Bak'a, Rize AK Parti İl Başkanı Muhammet Avcı ve ekibine, Belediye Başkanlarına, Siyasi parti temsilcilerine, Rize'de ki sivil toplum kuruluşlarına, Sendika Başkanları ve temsilcilerine, Rize Basınına, işverenlere, sigortalılara ve emeklilere ve kurumdaki çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Mustafa Bakırcı, Kurumu ve kendine güvenenleri en iyi şekilde temsil edeceğini ve tüm bu çalışmaların milletin emanetine sahip çıkma ve daha ileriye taşıma yarışı olduğunun bilincinde olduğunu söyledi. Bakırcı, 'Görev süresi boyunca sınırsız iletişim ve saydam bir yönetim anlayışıyla her an sigortalılarla iç içe bir çalışma sürdüreceğiz dedi.

DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi

Rize Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yusuf Baltacı ise Ankara'ya araştırma görevine atandı.

MUSTAFA BAKIRCI'NIN ÖZGEÇMİŞİ
1968 yılında RİZE'de doğan Mustafa BAKIRCI; Pazarköy İlköğretim okulu, Rize İmam Hatip Lisesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Bölümünü bitirdi.
657 Sayılı Devlet memurluğuna 29.11.1993 tarihinde Ceza Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü Rize Kapalı Cezaevinde başladı. 29.11.1993-06.03.2000 dönemlerinde Adalet Bakanlığı Ceza Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştı. Yatay geçiş yapmak suretiyle 07.03.2000 tarihinde SSK Rize Sosyal Sigorta İl Müdürlüğüne memur olarak atandı. 04.03.2006 tarihinde yapılan görevde yükselme sınavı ile 01.05.2006 tarihinde SSK RİZE Sigorta İl Müdürlüğü ŞEF Kadrosuna çalışmaya başladı. 5502 Sayılı Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu ile Rize Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde Şef Kadrosunda çalışmakta iken 22.06.2009-28.05.2012 tarihleri aralığında Ardeşen Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünü vekaleten yürüttü.

24.05.2012 tarihinde Rize Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı olarak atandı. 27 Mayıs 2015'te Giresun'a il müdürü olarak görevlendirdi. Eski il müdürünün mahkeme ile geri dönmesiyle Bakırcı tekrar Rize SGK'da müdür yardımcılığı görevine döndü. Halen bu görevi yürütmekteyken Rize'ye bakanlık tarafından il müdürü olarak atandı. Mustafa Bakırcı evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi