Rize sahilde yapılan yaz sergisine Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün, kurum amirleri, STK temsilcileri, gönüllü gençleri, eğitmenler ve aileler katıldı.

Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği Başkanı Resul Usta yaptığı açıklamada; Rize Halk Eğitim Merkezi ve Rize Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü destekleri ile düzenlemiş olduğumuz 2018 Yaz Kursları Yıl Sonu Sergisi etkinliğimizi gerçekleştirdik.
Yaz döneminde 41 otizmli çocuğumuza yönelik kültür el sanat kursları, spor ve yüzme kursları ile çocuklarımızın yaz dönemlerinin daha elverişli ve faaliyet dolu geçmesine vesile olduk.Ayrıca bu yıl ilk kez gerçekleştirmiş olduğumuz 4-6 yaş arası otizmli çocuklarımıza Çilek Çocuk Akademisi iş birliği ile kreş uygulaması yaptık.Çocuklarımız ruhsal,duygusal ve el becerileri ile çok güzel zaman geçirdiler. Yaz sergimize teşriflerinden ötürü Rize Valisi Erdoğan Bektaş'a, Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün, kurum amirlerine, STK temsilcilerine, gönüllü gençlerimize, eğitmenlerimize ve ailelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Tunca'da Arazi Yangını Meydana Geldi Tunca'da Arazi Yangını Meydana Geldi

Editör: Haber Merkezi