Köprülü Köyü afetin yaralarını sarmaya çalışırken bir taraftan da tedirginlikleri devam ediyor. Kaymalar ve çatlaklar nedeniyle 20 evin boşaltıldığı köyde vatandaşlar hala korkudan evlerine giremiyor. Devletin tüm imkanlarına rağmen doğa yaraların sarılmasına olanak sağlamıyor.

SALVADER yöneticileri bölgeye giderek vatandaşlarla bir araya geldi ve sıkıntılarına ortak olmaya çalıştı. Bölgenin sorunları ile yakından ilgilendiklerini belirten SALVADER Başkanı Dursun Ali Toptan; 'Biz SALVADER olarak bütün köy ve mahallelerdeki sorunlarda halkımızın yanındayız. Kalkınma ile ilgili nerede sorun yaşanıyorsa biz oradayız. Çünkü biz bu bölgenin sorunların çözmek için bir araya gelen bir ekibiz' ifadelerini kullandı.

Rize’de 16 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi Rize’de 16 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Başkan Toptan Köprülü Köyü'ndeki çalışmaları yakından takip ettiklerini ve bölgedeki sorunların bir an önce çözülmesini temenni ettiklerini söyledi.

Ziyaret yer alan bir diğer isim olan Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, devlet desteği ile geçici çözümlerin yerine kalıcı bir projenin oluşturulması gerektiğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi