RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman Oynanacak? RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman Oynanacak?

İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında resim öğretmeni Sevil Ezer Genç, 10 öğrencisi ile resim sergisi hazırladı.

İsmail Kahraman Kültür Merkezindeki serginin açılışında konuşan Vali Erdoğan Bektaş, bunun çok iyi bir fikir olduğunu belirterek, 'Her şeyin daha iyisi mümkün. Öğrencilerimiz emek vererek güzel bir çalışma yapmış. Sosyal Bilimler Lisesinden böyle güzel çalışmalar bekliyoruz.' dedi.

Okul Müdürü Zekeriya Özdemir, güzel sanatlar alanında da çalışmalar yaptıklarını, bu kapsamda öğrencilerin İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını resmettiğini söyledi.

Resim öğretmeni Sevil Ezer Genç de İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. yıl dönümü kapsamında böyle bir çalışma düşündüklerini kaydederek, '10 öğrencimizle 3 aylık çalışma ile İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını resmettik. Her bir öğrencimiz istediği ve yakın bulduğu kıtayı seçerek resimledi.' diye konuştu.

Açılışa, İl Garnizon Komutanı Albay Semih Coşkun, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Kalender, diğer davetliler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin yaklaşık 3 aylık çalışmasının ürünü olan tabloların yer aldığı sergi 2 gün açık kalacak.

Editör: Haber Merkezi