GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU
Çaykur Rizespor'un orta sahasında görev yapan son maçta stoper oynayan Saddane Adanaspor karşısında oynadığı oyununu birde frikik golü ile süsledi. Maçın 68. Dakikada ceza sahası dışı sol çaprazda kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Saadane, mükemmel bir vuruşla, kaleci Hayrullah Mert Akyüz'ün müdahalesine rağmen meşin yuvarlağı köşeden filelere gönderdi. Golden sonra hocasına koşan Faslı oyuncu arkadaşlarının tebriklerini kabul etti. Özellikle son Trabzonspor ve Gençlerbirliği maçlarının bitiş düdüğü ile gözyaşlarına boğulan oyuncu Adanaspor maçı sonrası çok mutlu olduğu görüldü.

TFF Başkanlığına Rizeli Aday TFF Başkanlığına Rizeli Aday

HEDEFİMİZ BAŞAKŞEHİR
Çaykur Rizespor'un 1992 doğumlu genç oyuncusu, Rize şehrini ve insanını çok sevdiğini belirterek, 'Bu sezon zor günler yaşıyoruz. Aslında iyi futbol oynuyoruz fakat sonuca gitmekte zorlanıyoruz. Adana maçı kırılma maçımızdı. Şimdi önümüzde 7 maç daha var bunlardan beşini alarak ligde çok rahat kalabiliriz. Bunu başaracak güçteyiz. Şimdi hedefimiz Başakşehir. Maç maç giderek ligin sonunda düşen takımlar arasında yer almak istemiyoruz' diye konuştu.

SÖZLEŞMESİ 2019 MAYIS
2014-2016 yılları arasında FUS de Rabat takımı ile 58 maçta 6 gol kaydeden Saadane bu sezon başı transfer olduğu takımı Çaykur Rizespor'da 2. Golünü atarak takımın gol yüküne yardımcı oldu. 31 Mayıs 2019'a kadar yeşil mavililerle sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki genç oyuncu takıma uyumu ve arkadaşlıklarıyla da göz dolduruyor.

Editör: Haber Merkezi