Kutoğlu Memişağa Parkındaki açıklamasında, 'Rize halkı son 15 yıldır sıkıntılarına çözüm getiremediğini ve sıkıntılarının büyüdüğünü bize aktarıyorlar' dedi.Kutoğlu açıklamasında, 'halkımız genel olarak ekonominin kötüye gittiğini, OHAL' ın bitmesi gerektiğini, erken seçimde vatandaşımız oy kullanmaya hazır olmadığını aktarıyor.

Artık Türkiye'de tıkanan siyasetin iktidarın değişmesiyle çözüleceğini ifade ediyorlar. Vatandaşımız kutuplaştırmanın değil kucaklaştırıcı ve birleştirici bir siyasete ihtiyaç olduğunu, Genel başkanımız Temel Karamollaoğlu son 6 aydır yapmış olduğu açıklamalarla tüm halkımız sorunlarının dile getirdiği halk tarafından bu tutum hoş karşılandığı dile getirirken bizde il Gençlik kolları olarak oy vermek onay vermektir, seçilen iktidarın her yaptığını desteklemektir. Halkımız oy verirken elini vicdanına koyarak partizanlık yapmadan ülkemize en faydalı lideri seçmesini temenni ediyorum. Biz yalnız seçimler için gelecek nesiller için çalışıyoruz.

Emekliye Seyyanen Zam Yapılacak mı? Emekliye Seyyanen Zam Yapılacak mı?

Gençler yalnızca oy malzemesi olarak kullanılamaz Geleceği de en iyi şekilde adaletle kutuplaştırmadan milletimize yeniden Milli Görüş iktidarı ve hizmetini yaşatacağız. 24 Haziran baskın seçimi başta milletimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm İslam alemine hayırlı olmasını Yüce Allah' tan niyaz ederiz' dedi

Editör: Haber Merkezi