Son kararname ile 22 ilin Emniyet Müdürlerinin değişmesi ile Rize'ye atanan Altuğ Verdi görevine başladı.

Başkan Çakır: Pazar Hizmete Susamış Durumda Başkan Çakır: Pazar Hizmete Susamış Durumda

22 İlin Emniyet Müdürünün değiştirilmesi ile birlikte Rize Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy 10 aydır görev yaptığı Rize'den Çankırı Emniyet Müdürlüğüne atanırken Rize Emniyet Müdürlüğü görevine ise Altuğ Verdi atanmıştı.

Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törende yeni Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ekip arkadaşlarını tanıdıktan sonra kapıda kendisini karşılayan Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ile birlikte makama çıktı.

Bayrağı devir eden Aksoy 'İnanıyorum ki yeni gelen arkadaşımız bıraktığımız yerden göreve devam edecektir. Başarılı bir ekibimiz var ve Rize'ye yaptığımız hizmetleri ekibim ile birlikte yaptım. Devlet terbiyesi ile büyüdüğümüz ülkemizde her an her yerde görev yapmaya hazırız' dedi.

Yeni Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ise Rize'de olmaktan mutlu olduğunu belirterek 'Müdürümün başarılı görevlere imza attığını yakın dostlarımdan duydum, kendisini icraatları ve kurduğu dostluklar ile tanımaktayım. Rize bizim için özel bir yer ve müdürümün bıraktığı yerden bayrağı devir alıp Rize'nin huzuru için çalışacağım' ifadelerini kullandı.

İki Emniyet Müdürü daha sonra birlikte yaklaşık bir saat görüştükten sonra Sadettin Aksoy, personel ve kendini uğurlamaya gelen çok sayıda vatandaşla vedalaşarak emniyet müdürlüğü binasından ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi