Erzurum'da yapılacak olan çalıştaya katılmak için Rize Sağlık-Sen Şube Başkanı İsmail Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri ve temsilcilerden oluşan ekip yola çıktı.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, toplu sözleşme masasına güçlü taleplerle oturacağımız, bunun için de sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla, teşkilatımızın görüşleri doğrultusunda taleplerimizi oluşturacağımızı söyledi.

8 İlde Terör Operasyonu 8 İlde Terör Operasyonu

Sağlık-Sen'in, sahanın sorunlarını en iyi bilen, sorunları yerinde gören ve dinleyen, tespit ettiği sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştiren bir anlayışla sendikacılık yaptığını söyleyen Yılmaz, 'Biz sorunlardan beslenmek yerine sorunları çözmek için çalışıyoruz. Önce sorunları tespit ediyor, ardından gerek çalıştaylarla gerekse görüşmelerimizle çözüm önerilerini belirliyor ve çözüm için mücadele ediyoruz. Sahanın gerçeklerine uzak olan, taleplerine gözlerini kapatıp, kulaklarını tıkayanların bunu anlaması mümkün değil. Bazıları da bizim bunca emek harcayarak elde ettiğimiz kazanımları kendi hanelerine yazdırma derdindeler. Ancak, sağlık ve sosyal hizmet çalışanları bu emek hırsızlarına izin vermiyor.' şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi