Evlenmek için seçtiğiniz kişi 'doğru insan' değilse ne olur? Peki ya 'doğru insan' tam düğünden önce karşınıza çıkarsa? İşte bu sorular kahramanlarımızı içinden çıkılmaz gibi görünen sorunların, eğlenceli bir serüvenin ortasına sürüklüyor, kahkahalarımızı tutamayacağımız bir dizi komik olayın ustaca kurgulandığı keyifli bir tiyatro seyri…

TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu: T8X TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu: T8X

İngiliz sanatçı Robin Hawdon tarafından kaleme alınan, Özcan Özer'in dilimize çevirdiği ve Metin Oyman'ın yönetmenliğini üstlendiği, 'doğru insanı bulma' esprisi üzerine kurulu romantik komedi oyununun, dekor tasarımı Suar Şeylan, kostüm tasarımı Yıldız İpeklioğlu, ışık tasarımı Zeki Kayar'a aittir. Oyunda oyuncularımız Işın Karakan Yıldız, Serkan Kunter, Mustafa Şen, Ceyhan Gölçek, Güldeniz Türküstün, Berfu Yargücü Kalay rol almaktalar.

'Şahane Düğün' 10 – 11 Mayıs 2016 tarihlerinde, saat 20.00 de Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi Sahnesinde, 13 Mayıs 2016 saat 20.00, 14 Mayıs 2016 saat 14:00 ve 20:00 de Devlet Tiyatroları Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde izlenebilir.

Editör: Haber Merkezi