Avcı: Uçak Seferi Olmayan Havalimanı Rekor Kıramaz Avcı: Uçak Seferi Olmayan Havalimanı Rekor Kıramaz

SALVADER'in 1053. Üyesi olan sevilen sanatçı Davut Güloğlu vadinin birlik beraberliğinde öncülük görevini üstlenen SALVADER'i ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek 'vadimiz coğrafi olarak büyük bir konuma sahip olmasına rağmen bugüne kadar maalesef hak ettiği yatırım ve hizmeti alamadı. Kısa zaman önce kurulan SALVADER vadiye bir heyecan kazandırmasının yanı sıra vadinin başından sonuna kadar birlik ve beraberliğin oluşmasına öncülük yaptı. Bundan sonraki süreçte SALVADER'in vadimiz için güzel hizmetler yapacağına, vadimizin daha güzel tanıtacağına inanıyorum. Vadimiz aslında turizm açısından oldukça doğal bir zenginliğe sahip. Ancak organize eksikliğinden ve gerekli yatırımların yapılmamasından dolayı turizm noktasında da geride kaldı. SALVADER üzerinde çalışmış olduğu projeleri hayata geçirdiğinde çevre, hava ve derelerin kirliliğinin önüne geçerek yaşanılır ve temiz bölge olmasını sağlayarak vadimizin bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda ve turizm noktasında önemli bir ivme kazandıracaktır. Bu noktada her konuda üzerime ne düşerse seve seve yaparım. Dernek Başkanımıza ve Yönetimine böylesine sıcak karşıladıkları için teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi.

Dernek Başkanı Dursun Ali Toptan'da ziyaretinden ve SALVADER'e üye olmasından ötürü Davut Güloğlu'na teşekkür ederek ' vadimizin, ilimizin, ülkemizin sevilen sanatçısı Sayın Davut Güloğlu'na derneğimizi ziyaret ederek duyarlılığından ve bizleri onurlandırmasından dolayı teşekkür ederim. Vadimizden çıkan böylesine önemli değerlerin derneğimizi sahiplenmesi de birliğimiz ve beraberliğimiz adına bizleri mutlu etmiştir. Sorumluluğumuzun ve yükümüzün büyük ve önemli olduğunun farkındayız. Ama birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde aşılamayacak hiçbir zorluk; başarılamayacak hiçbir iş yoktur. Biz SALVADER olarak inşallah bir yandan vadimiz için mevcut projelerimizi hayata geçireceğiz ve diğer yandan da yeni projelerimiz için, birlik beraberlik ve dayanışma içinde durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz' dedi.

Samimi bir sohbetten sonra sevilen sanatçı Davut Güloğlu 1053. üyesi olduğu üyelik formunu doldurarak imzaladı. Üyeliğin ardından Dernek Yönetimiyle hatıra fotoğrafı çekildi. Dernek üyeleri ünlü sanatçıya yakın ilgi göstererek fotoğraf çektirdi.

Editör: Haber Merkezi