MEB Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf TEKİN, Aday Öğretmenlere yaptığı konuşmasında ''Değerli arkadaşlar bu sürecin iki temel hedefi var. Birincisi siz aday öğretmen arkadaşlarımızın sağlıklı ve verimli bir oryantasyon süreci geçirip; mesleki hayatlarına özgüvenleri yüksek ve daha donanımlı, bakanlığı ve kurumlarımızı daha iyi tanıyan bir biçimde başlayabilmenizdir. İkinci hedefimiz mesleğinde başarılı olmuş duayen arkadaşlarımızın, meslek büyüklerimizin birikimlerini aday öğretmenlerimizle paylaşabilecekleri bir zemini onlara sunmaktır' dedi.

Zihinsel Engelli Oğlunun Bıçakladığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti Zihinsel Engelli Oğlunun Bıçakladığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Daha sonra Aday öğretmenlik süreci ile bu süreç sonunda yapılacak olan sınavlar hakkında bilgiler veren Sayın Tekin, bu konu ile ilgili Aday Öğretmenlerimizden gelen sorulara samimi bir şekilde cevap vererek, konuşmasının sonunda Aday Öğretmenlerimize mesleki hayatlarında başarılar diledi. Program sonunda Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş tarafından Sayın Müsteşar Doç. Dr. Yusuf TEKİN'e hediye takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi