Seminerin konuşmacı olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Kemal Sandıkçı katıldı.Ensar Vakfı Rize Şubesi'nce öğrencilere yönelik İDEAL GENÇLİK seminerleri düzenleniyor. Seminerlerin ilki bugün Ensar Vakfı Rize Şubesi'ne bağlı Prof. Dr. Kemal Sandıkçı Erkek Öğrenci Yurdu'nda yapıldı.

Konuşmacı olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Kemal Sandıkçı'nın katıldığı seminere Ensar Vakfı Rize Şubesi Başkanı Fethullah Şen, Ensar Vakfı Rize Şubesi Prof. Dr. Kemal Sandıkçı Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Abdürrahim Ar, yurt yöneticileri ve hocalar ile öğrenciler katıldı.

Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

Program,Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Enes Buğra Çatır'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlandı. Ensar Vakfı Rize Şubesi Başkanı Fethullah Şen, seminerlerin düzenlenmesindeki amacın öğrencilerin hayata bakış ve tecrübelerini olumlu yönde etkilemek olduğunu belirterek 'Her hafta sonu İDEAL GENÇLİK adı altında etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Başlangıcını çok değerli bir isimle yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yurdumuza ismini vermekten son derece onur duyduğumuz Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Kemal Sandıkçı'yı ağırlamanın ve öğrencilerimizle buluşturmanın ne kadar önemli olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bilgi, birikim ve engin tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşacak olan çok değerli hocama katılımlarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum.' Dedi.

Ensar Vakfı Rize Şubesi Başkanı Fethullah Şen, seminerin önümüzdeki haftanın konuğunun AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal olacağını sözlerine ekledi.

Şen, konuşmasının ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Kemal Sandıkçı konuştu. İDEAL GENÇLİK oluşumunda toplumun her kesiminin katkısının yadsınamayacak kadar değerli olduğunu belirten Sandıkçı 'Kalbinde ve beyninde iman duygusunu barındıran her insanın hem bu dünyada hem ahirette kazanacağı kanaatindeyim. Bunun için gerekli her koşulun günümüzde var olduğunu düşünüyorum. Bu duyguyu hissedip en iyi şekilde nesilden nesile aktaracak olan da siz gençlersiniz. Gençlerimize bizler çok güveniyoruz. Bu güvenin boşa çıkmayacağını görmenin ve hissetmenin de huzurunu, mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Manevi değerlerine bağlı, akademik anlamda kendini geliştiren ve toplumun tüm katmanlarına vakıf olan gençlerin yetiştirilmesi için gayretlerimiz oldu. Bu gayretlerimizin meyvelerini görmek beni mutlu ediyor. Gelecekte söz sahibi olacak gençlerin önce vatanı ve milletine, daha sonra ailesine bağlı nesiller yetiştirmesi arzusuyla hepinizi ALLAH'a emanet ediyorum.' Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi