Rize Üreten Kadınların Şehri Olacak Rize Üreten Kadınların Şehri Olacak

Çaykur Rizespor'un sahasında 21. Hafta maçında ağırladığı Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Maçın 75. Dakikasında Çaykur Rizespor, eşitliği sağladı. Ceza alanının hafif sol çaprazından kazanılan serbest atışta, Özgür Çek meşin yuvarlağı kaleci Muslera'nın sağından filelere gönderdi. Bu golden sonra tribünde maçı izleyen Rize Kilpa Market'in ortaklarından Çaykur Rizespor taraftarı Selim Kuleli 'Allahına Kurban' diye bağırması hem Lig Tv canlı yayınında duyuldu hem de o an çekilen video sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

O ANIN KAHRAMANI İLK KEZ KONUŞTU
Görüntüyü izleyen Çaykur Rizespor'un başarılı oyuncusu Özgür Çek videoda görülen Selim Kuleli'ye ulaşarak kendisine o maçta giydiği formayı hediye etmek istediğini söyledi. Kuleli Çaykur Rizespor'un antrenmanını ziyaret ederek Özgür Çek ile tanıştı ve formasını aldı. Kuleli, başarılı oyuncuya teşekkür ederek Rize Gündem Gazetesine özel açıklamalarda bulundu.

NÜFUS KAĞIDINDA RİZE YAZAN HERKES MAÇA GELMELİ
İş adamı Selim Kuleli, her maç tribünde Çaykur Rizespor'a destek verdiğini söyleyerek; 'Çaykur Rizespor bu şehrin futbol takımı. Her zaman yanındayım. Galatasaray maçında bir arkadaşım çekim yapıyordu. Golden sonra havaya fırladık. O an ne söylediğimi ben bile bilmiyorum. Bu videoyu izleyen kardeşimiz nezaket örneği göstererek telefonla aradı ve beni buraya davet etti. Bende gelip kendisi ile tanışıp tebrik etti. Sağ olsun o maçtaki formasını bana hediye olarak sundu.

Ben her maçta yeşil-mavili ekibimizin yanında olacağım. Nüfus kağıdında Rize yazan herkesin maça gelmesi gerekiyor. Tribünleri mutlaka doldurup 90 dakika takımı destekleyelim. Bir kez deneyelim bakalım olacak mı. Ben inanıyorum ki iyi futbol oynuyoruz, bunu başaracak güçteyiz. Ne olursa olsun bu takımın yanında olmalıyız' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi