Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de

İsmail Kahraman Kültür Merkezi'ndeki serginin açılışına Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy katıldı. Kurdele kesiminin ardından sergiyi gezen Vali Bektaş, yetkililerden bilgi aldı.

ENÇOK İLGİYİ SADET NİNE GÖRDÜ
Dikiş-nakış kursunu tamlayan 74 yaşındaki Sadet Muaciroğlu açılışı yapılan kursta en çok ilgiyi gören kadın oldu. Evde yalnız sıkıldığı için kursa katıldığını anlatan Saadet Muaciroğlu, 'Oun için kursa katıldım. Kız torunlarım var. Onlara çeyiz hazırlayacağım.' dedi ve gençlere kurslara katılma çağrısında bulundu. Sepet örücülüğü kursunu tamamlayan 67 yaşındaki 3 çocuk 8 torun sahibi Emine Öztürk, başladığı kursu yapamayacağı için bıraktığını ancak sonradan yenden başladığını belirterek 'Çok güzel şeyler yaptım ve ortaya güzel eserler çıktı. Önceden evde oturuyordum şimdi kafamı dağıtıyor, eğleniyorum. ' dedi.



Resim kursuna katılan 70 yaşındaki Melek Sümer ise 'Benim emsalim olan kadınlara sesleniyorum. Hiçbir şeyi öğrenmek için zor değil. Evde televizyon başında vakit öldürmesinler. Gelsinler kurslara katılsınlar ve üretsinler.' dedi. Resim öğretmeni Arzu Arslan'da kadınlara seslendi 'Evde boş durmaktansa böyle kurslara katılsınlar.' çağrısı yaptı.

Editör: Haber Merkezi