Rize Üreten Kadınların Şehri Olacak Rize Üreten Kadınların Şehri Olacak

Çevre Eski Bakanı, Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütülüoğlu, yaş haddinden emekli olan ve uzun zaman, ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu'na yardımcılık görevini yürüten emekli Çaykur Genel Müdür Yardımcısı ve YK Üyesi Yunus Kaldırım'ın oğlu Serhat ve Nurgül çiftinin Of İlçesi Günbatımı Düğün salonundaki düğünlerine katılarak, geç çiftlerin nikah şahitliğini yaparak düğün hediyesi taktim etti.

Çaykur Genel Müdür Eski Yardımcısı Yunus Kaldırım'ın oğlu Serhat Kaldırım'ın bu mutlu gününde yalnız bırakmayan, Çaykur Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve yardımcıları Süleyman Pınarbaşı, Dr. Turgay Turna, Yusuf Ziya Alim ve Çaykur'da görev yapan çok sayıda, Daire Başkanı, Çaykur'a ait Çay Fabrika Müdürleri, Çaykur'da görevli çok sayıda memur ve işçiler katıldılar. Düğüne Rize, Trabzon ve Of ilçesinden çok sayıda siyasetçi, Kamu ve Özel sektör yöneticileri, iş adamları, STK temsilcileriyle, Kaldırım ve Kaçan ailelerinin akraba ve dostları katıldılar.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi memurlarından Serhat Kaldırım'ın ve Rize Devlet Hastanesi memurlarından Nurgül Kaçan Kaldırım çiftinin düğünlerine çalıştıkları kurumların öğretim üyeleri, doktorları ve bu iki kurum çeşitli birimlerinde görev yapan onlarca yönetici ile çok sayıda mesai arkadaşları katıldılar. Fatma ve Musa Kaçan'ın güzel kızları Nurgül Hanım ile Asiye ve Yunus Kaldırım'ın yakışıklı oğulları Serhat Kaldırım çiftine bizlerde ömür boyu mutluluklar dileriz. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-OF

Editör: Haber Merkezi