28 Şubat Post modern darbenin yıl dönümünde Rize ve Artvin'de konferans vermek için gelen, dönemin mağdur , gönül insanı Rize eski Milletvekili Şevki yılmaz, üç ay önce ameliyat olan ve evinde istirahat eden , emekli imam Necati Hut hocayı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir

Ziyaretten oldukça memnun olduğunu ifade eden Rize'nin fenomen hocası Necati Hut: Şevki Yılmaz kardeşimi ta Arafat meydanından tanırım, İslam uğruna vermiş olduğu göz yaşlarının en canlı şahidi benin , 1600Kur an kursu ve İmam Hatip öğrencisi var , gece gündüz demeden konferanslar vererek insanlara İslam'ı anlatıyor, hizmetlerin en iyisini yapıyor, ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum kendisine dua ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Şevki Yılmaz: cami Kürsüleri Müze oldu ,Tebliğ kürsüsü medya ,medya kürsüsü etki alanında en birinci, Çocuklarda internet , yaşlılarda televizyon ,o açıdan Çay Tv'deki programlarınız çok etkili, konuşmalarınızı tüm Türkiye ve Dünya izliyor.
Emperyalizmi zalimleri yıkmak isliyorsanız Dünya nöbetine gelmek istiyorsanız sihirbazların sihrini çözeceksiniz.
Çünkü Firavun küçük boylu olmasına rağmen 500 sene İsrail oğullarını sihirleriyle korkuttu .Ne zaman ayaklandılar sihrin yutulduğu zaman, yani sihrin karşısında asayı kuracaksın, Asanın bugünkü karşılığı medya !

Onun için Hükümette Medya'yı ele geçiremezsen Muaffak olamazsınız ! O devrin sihirbazlarımı etkili yoksa şimdi mi ?
Eskiden bir Kahire'de vardı etkisi kısıtlı ya bugün , hersaniye 5 milyar eve giriyor .
Dünya'da Firavunun sihirbazı CNN'dir ! hemen hemen her ülkede var , onun karşısında güçlü TV kurmak cami yapmak kadar sevaptır !.

Bu medya çıkıncı Şeytan emekli oldu , şeytana daha iş düşmüyor, programlarına devam et hocam sıhhat bulursun diyerek, tekrar geçmiş olsun dileklerini söyleyerek sözlerini tamamladı .
Ziyarete Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan ,Kale imamı Kadir Kara ve ,Refah partisi eski il Başkanı Şaban Demircan'da eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi