Geçtiğimiz hafta Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılan seçim ardından seçilen Turan Akbulut ve yönetimi Andon ılıca da yapılan dayanışma ve kaynaşma toplantısında üyeler ile bir araya gelerek hem sohbet etti hem de yemek yediler.

Hafta sonu yapılan programa eski Şoförler Odası Başkanı Muzaffer Turan, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, SALVADER Başkanı Ali Toptan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yaşar Karaca, Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkan Yardımcısı Kazım Cevahir, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Servet Hacıömeroğlu, Şoförler Odası Başkanı Turan Akbulut, Yönetim Kurulu ve şoför esnafı katıldı.

Ardeşen'de 23 Nisan Coşkusu Ardeşen'de 23 Nisan Coşkusu

KAYNAŞMA VE DAYANIŞMA YEMEĞİ
Görevi yeni devralan Rize Şoförler Odası Başkanı Turan Akbulut, 'Bugün burada seçimin bir hafta sonrası bütün üyelerimizi davet ederek kaynaşma ve dayanışma yemeği organize ettik. Katılan herkese işlerini güçlerini bırakarak buraya gelen tüm dostlara teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız bütün şoför esnafımızla beraber devam edecektir. Her gün her dakika onların yanlarındayız' dedi.

ESKİ VE YENİ YÖNETİCİLER BULUŞTU
Mutlu bir günde dostlarla beraber olmaktan dolayı güzel duygular yaşadıklarını belirten Şoförler Odası eski Başkanı Muzaffer Turan, 'Eski ve yeni yöneticilerimiz ve şoför esnafımızla bir kaynaşma yemeği verdiler. Katılan herkese teşekkür ediyoruz. Bizde davetliyiz geldik, güzel bir gün oldu ' dedi.

GÖREVLER GEÇİCİDİR, ÖNEMLİ OLAN HOŞ SEDALARDIR
Şoförler Esnaf Odasında bir bayrak değişimi yaşandığını ifade eden SALVADER Başkanı Ali Toptan, 'Biz eski başkanı uğurluyoruz ama gönlümüzde var olacaktır. Süreçler görevler geçicidir önemli olan hoş sedalar bırakmaktır. Yeni başkan ve yönetimine başarılar diliyoruz. Yeni yönetim ile beraber şoförler odasının çıtası daha da yükselecektir' diye konuştu.

Katılımcılar yemeğin ardından tulum eşliğinde horon ederek güzel bir gün geçirdiler.

Editör: Haber Merkezi