İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla Rize'de düzenlenen, 'Şehitleri Anma' yemeğinde şehit ve gazilerin aileleriyle bir araya geldi.
Bakan Soylu, Rize'den rekor oy beklediklerini vurgulayarak; 'Rize'nin tek partisi var oda Recep Tayip Erdoğan'dır. Başka da partisi yok. Bu şehirden rekor oy bekliyoruz. Bu şehir dünya liderinin, Cumhurbaşkanımızın şehridir' diyerek seçimde EVET çağrısı yaptı.

Rize'ye Modern Ruh Sağlığı Hastanesi Kuruluyor Rize'ye Modern Ruh Sağlığı Hastanesi Kuruluyor

SOYLU RİZE'DE ŞEHİT AİLELERİYLE BİRARAYA GELDİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla Rize'de düzenlenen, 'Şehitleri Anma' yemeğinde şehit ve gazilerin aileleriyle bir araya geldi. Masaları tek tek dolaşan ve şehit yakınlarıyla selamlaşan Bakan Süleyman Soylu, terörle mücadelenin sürdüğünü belirterek terörü sona erdireceklerini söyledi.



BÜTÜN EVLERDE HUZUR HAKİM OLACAK
Bakan Soylu, bu terör belasıyla yaşamak, ülkede yaşayan hiçbir fert için kabul edilebilir, razı gelinebilir bir şey olmadığını söyleyerek; 'Kıymetli Cumhurbaşkanımızın talimatıyla, Başbakanımızın direktifleriyle, milletvekili arkadaşlarım, bakan arkadaşlarım, asker, polis, güvenlik korucusu hep birlikte mücadele ediyor. Terörle mücadelede ülkem bugün hiç olmadığı kadar sona yaklaşmıştır. 'Girilmez' dediklerini bütün inlerine girilmiştir. Evlatlarımız ne kar ne de soğuk dinlemektedir.

Eksi 30 derecede operasyon yapan, nöbet bekleyen o gençlerimizin gözlerindeki kararlığı, inancı ve inadı her birinizin görmesini isterdim. Kişisel kanaatim odur ki bu evlatlarımız orada hepinizin dualarıyla bir muhafazayla karşı karşıyadır. Askerimiz, polisimiz, jandarmamız hep birlikte omuz omuza bu mücadeleyi vermektedir. Sadece teröristle değil terörizmle de mücadele etmekteyiz. En kısa sürede Türkiye bu meselenin üstesinden gelecek ve bu ülkenin bütün yaylarında, bütün sokaklarında ve bütün evlerinde huzur hakim olacak' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi